Skip to main content

Bitcoin Video's

Over Bitcoin en cryptovaluta valt voor de meeste mensen nog veel te ontdekken en te leren. Een voor veel mensen prettige manier om informatie tot zicht te nemen is via video. Er zijn tegenwoordig enorme aantallen Bitcoin filmpjes te vinden op youtube, maar hoe selecteer je de beste? Hoe vind je de youtube Bitcoin video's met de informatie waar je wat aan hebt? 

Dit blijft een lastig probleem, zeker als je (nog) niet goed thuis bent in de "crypto-wereld". Naast hele goede video's over Bitcoin is er ook veel BTC-rotzooi te vinden op Youtube. Dus wie en wat kan je vertrouwen?

Real Vision

Wij van Bitcoinkoers.org zijn al enige tijd helemaal verslingerd aan de videocontent van Real VisionRaoul Pal Real Vision is een mediabedrijf opgericht door Raoul Pal, een voormalig hedgefundmanager. Raoul Pal was een tijd lang de manager van het GLG Global Macro Fund in Londen voor GLG Partners, een van de grootste Hedge-fund organisaties in de wereld. Daarvoor werkte Raoul bij Golgman Sachs, waar hij manager was van de hedge fund sales buisiness in equities en equity derivatives in Europa. Hij stopte met dit werk in 2004, hij was toen 36 jaar oud. Vervolgens richtte hij ne betaalde nieuwsbrief en advies-service Global Macro Investor op. Enige jaren daarna startte hij Real Vision.

Real Vision heeft zich ten doel gesteld om het financiele media landschap overhoop te gooien en een plaats te bieden waar de beste beleggers, traders, fondsmanagers en financiële specialisten informatie en inzichten delen met elkaar en met het publiek. Dit levert vaak geweldige interviews op die een schat aan informatie bevatten voor beleggers. Het geeft toegang tot de gedachten en visie van de beste, vaak legendarische, beleggers en fondsmanagers zoals Stanley Druckenmiller, Jeffrey Gundlach, Jim Rogers en vele anderen.

Real Vision Crypto

Onlangs zijn ze bij Real Vision met "Real Vision Crypto" gestart. Dit is een constante stroom interviews met de meest toonaangevende figuren uit de cryptowereld. Denk o.a. aan Vitalik Buterin (ontwikkelaar van Ethereum) en Changpeng Zhao (CEO en oprichter van Binance). Deze crypto-interviews vormen een onschatbare bron van informatie voor iedere belegger die cryptovaluta serieus neemt en de "life changing" potentie er van inziet. Real Vision Crypto komt gratis als extra bij een standaard Real Vision abonnement.

Hier onder vind je een gratis greep uit de Real Vision Crypto video's. Deze video's worden met enige regelmaat ververst, dus check deze pagina zo nu en dan voor nieuwe updates. 

 

 

 

  • Hits: 23532