Skip to main content

Nieuw token Lido DAO (LDO) beschikbaar op het Bitvavo platform

Bitvavo app op telefoon 

Bitvavo heeft weer een nieuwe cryptomunt op z’n platform opgenomen. Dit keer gaat het om Lido DAO (LDO). Het LDO token kan vanaf 14 februari worden verhandeld en is een toevoeging aan de inmiddels imposante lijst van cryptocurrencies die op het Bitvavo-platform kunnen worden verhandeld.

Bitvavo geeft de volgende uitleg over Lido DAO:

LDO is de native utility token van Lido. Lido is een liquid staking oplossing voor Ethereum, waarmee gebruikers hun ETH kunnen staken zonder een minimum bedrag. Ook blijven de geïnvesteerde tokens beschikbaar voor gebruikers. De LDO token wordt gebruikt voor het toekennen van stemrecht in de Lido DAO, voor het beheren van deze activiteiten krijgen gebruikers een vergoeding.

Bitvavo liet verder weten dat er deze maand nog meer digitale valuta worden toegevoegd om zo de investeringsmogelijkheden te vergroten.

Ben je geïnteresseerd in het verhandelen van Lido DAO of een van de vele andere cryptovaluta op het professionele handelsplatform van Bitvavo? Open dan een account of lees eerst meer over Bitvavo in onze Bitvavo review.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram