Skip to main content

Bitvavo voegt weer een nieuwe cryptomunt toe aan handelsplatform

Bitvavo app op mobiele telefoon 

Nederlands grootste crypto-exchange Bitvavo heeft weer een nieuwe cryptomunt toegevoegd aan z’n handelsplatform. Vanaf gisteren kunnen klanten ook handelen in Threshold (T), deze cryptomunt staat momenteel op plaats 119 op de cryptoranglijst naar marktkapitalisatie.

Bitvavo geeft de volgende uitleg over Threshold (T):

“T is de utility token voor het Threshold Network en een governance token in de Threshold DAO. T wordt voornamelijk gebruikt voor het staken van nodes, maar gebruikers kunnen ook hun tokens vastzetten in coverage pools om zo rewards te verdienen in ruil voor het risico dat ze lopen voor het inzetten van hun tokens als onderpand. Het Threshold Network claimt dat ze de eerste echte gedecentraliseerde brug zijn tussen Ethereum en Bitcoin.”

 

 

 

Bitvavo heeft eerder al bekend gemaakt dat ze deze maand nog meer nieuwe tokens aan het platform zullen toevoegen om daarmee hun inmiddels al indrukwekkende assortiment crypto’s nog verder uit te breiden.

Geïnteresseerd in het handelen in Threshold (T) bij Bitvavo? Open dan eenvoudig een account en verhandel de eerste 1000 euro aan cryptovaluta gratis. Meer weten over het Bitvavo handelsplatform? Lees het in onze uitgebreide Bitvavo review.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram