Skip to main content

Bitvavo introduceert nieuw crypto-token STEPN (GMT) op z’n handelsplatform

Bitvavo app op mobiele telefoon 

Vanaf donderdag 23-02-2023 is het STEPN (GMT) token beschikbaar op het Bitvavo platform. Bitvavo introduceert deze maand meerdere nieuwe cryptomunten op z'n handelsplatform. Eerder volgden al Lido Dao (LDO), Threshold (T) en Rocket Pool (RPL). Met deze nieuwe listings lijkt Bitvavo z'n leidende positie als Nederlandse exchange met het grootste aanbod aan cryptovaluta te willen verstevigen.

Wat is STEPN?

STEPN is een "Web3 lifestyle-app" met GameFi-elementen op de Solana-blockchain. Het is een combinatie van een play-to-earn-game en een fitness-app. Het creëert daarmee een nieuwe categorie die 'move-to-earn' wordt genoemd. Gebruikers kunnen NFT-sneakers kopen, die ze kunnen gebruiken om in-game valuta te verdienen tijdens het wandelen, hardlopen of joggen. De app is beschikbaar voor Android en IOS.

GMT is het native token van STEPN. De GMT koers bereikte in april 2022 een hoogste punt van ruim $4. Sindsdien is de koers een flink stuk naar beneden gekomen in de crypto-bearmarkt. De eerste weken van 2023 is het echter weer sterk opgelopen.

STEPN (GMT) koers grafiek 

Ben je geïnteresseerd in het handelen in deze asset, open dan eenvoudig een rekening bij Bitvavo. Bitvavo is de grootste Nederlandse crypto-exchange, gevestigd in Amsterdam, en is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Meer weten over Bitvavo? Bekijk dan onze uitgebreide Bitvavo review.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram