Skip to main content

Nieuwe cryptocurrency Illuvium (ILV) beschikbaar op het Bitvavo handelsplatform

Illuvium game image 

Bitvavo, de grootste crypto-exchange van ons land, blijft “on top of things” en list wederom een nieuw token op z’n handelsplatform. Dit keer gaat het om Illuvium (ILV). Deze cryptocurrency is vanaf 2 maart 2023 beschikbaar om in te handelen. Het totale aanbod aan cryptovaluta bij Bitvavo komt daarmee op ruim 180 verschillende cryptomunten.

Wat is Illuvium (ILV)?

In Illuvium worden spelers ondergedompeld in een open 3D-wereld om god-achtige beesten genaamd Illuvials te vinden en te vangen. De Illuvials die spelers verzamelen, worden weergegeven met NFT's op de blockchain van Ethereum met echte waarde. Vanaf dat moment worden ze een trouw onderdeel van de collectie van de speler en kunnen ze worden gebruikt in de strijd tegen andere avonturiers als onderdeel van Illuvium's auto battler gameplay.

Het spel is een fusie tussen een open-wereld verkenningsspel en een PVP-vechtspel. Spelers kunnen hun tijd besteden aan het verkennen van de uitgestrektheid van de spelwereld of aan het opbouwen van hun team van krachtige beesten.

Belangrijkste kenmerken:

Illuvium is een aankomend op blockchain gebaseerd rollenspel dat is gebouwd op de Ethereum-blockchain.

Spelers verkennen een 3D open wereld op zoek naar wezens genaamd Illuvials die ze kunnen verzamelen en gebruiken om tegen andere spelers te vechten.

De game maakt gebruik van een play-to-earn-model waarbij Illuvials op de Ethereum-blockchain worden weergegeven als NFT's, en het winnen van gevechten tegen anderen levert de spelers ether op.

Illuvium zou tot nu toe de eerste op blockchain gebaseerde AAA-videogame van deze omvang zijn, waardoor het een belangrijke mijlpaal in de sector is.

Illuvium (ILV) koers

In onderstaande grafiek wordt de live Illuvium koers weergegeven (bron: Bitvavo).

 

 

Geïnteresseerd in het handelen in Illuvium? Open dan een account bij Bitvavo, verifieer je gegevens en start met handelen.

Eerst meer weten over Bitvavo? Lees dan onze uitgebreide Bitvavo review.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram