Skip to main content

Bitvavo introduceert storten en opnemen via app

mobiele telefoon met Bitvavo app in hand 

Bitvavo, de grootste crypto exchange van ons land, introduceert een nieuwe feature op de handels-app van het bedrijf. Vanaf nu kan je niet alleen handelen via de app, maar kan je ook storten en opnemen. Dit maakt het beheren van je crypto portefeuille bij Bitvavo nog makkelijker.

Om de klanttegoeden veilig te houden en te beschermen tegen kwaadwillenden is het echter alleen mogelijk om crypto op te nemen naar wallet-adressen die vooraf succesvol zijn toegevoegd aan je adresboek en die volledig geverifieerd zijn. Toevoegen en verifiëren van nieuwe wallet-adressen gaat alleen via de browser op je pc.

Bitvavo werkt constant aan de verbetering van haar handelsplatform door het toevoegen van nieuwe functionaliteiten of door het crypto-aanbod up to date te houden.

schermafbeelding: opnemen en storten op de Bitvavo app
Bitvavo app

 

Toevoegen en delisten van cryptocurrencies

Recent heeft de exchange de cryptocurrencies Stepn (GMT), Frax Share (FXS), Rocket Pool (RPL) en Illuvium (ILV) toegevoegd aan haar handelsplatform.

De crypto tokens Helium (HMT) en Rally (RLY) worden binnenkort (respectievelijk 21 en 27 maart) van het handelsplatform verwijderd. Coins die op die data nog in de Bitvavo wallet aanwezig zijn op die data worden automatisch omgezet naar euro tegen de op dat moment geldende koers.

Bitvavo stopt soms de handel in bepaalde cryptovaluta om verschillende redenen. Denk hierbij aan de onderliggende waarde van de asset, de interesse binnen het klantenbestand en de liquiditeit van de markt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram