Bitvavo legt overstappers van Binance en OKX in de watten

Hand met telefoon met daarop de Bitvavo app met op achtergrond de Nederlandse vlag 

Als je het crypto nieuws een beetje gevolgd hebt de afgelopen tijd, dan zal het je niet zijn ontgaan dat Binance ,de grootste crypto-exchange ter wereld, geen vergunning heeft gekregen van de Nederlandsche Bank en dus noodgedwongen ons land moet verlaten. Dit geldt ook voor de wat minder bekende exchange OKX. Voor Nederlandse klanten van beide exchanges betekent dit dat de met spoed op zoek moeten naar een alternatief voor het aanhouden en verhandelen van hun cryptovaluta. Dit is natuurlijk een vervelende aangelegenheid waar de meeste klanten van beide exchanges niet bepaald op zaten te wachten.

Bitvavo komt met mooie aanbieding voor gedupeerde Binance- en OKX klanten

Ook bij onze eigen Nederlandse crypto-exchange Bitvavo (die wel alle benodigde vergunningen heeft) hadden ze blijkbaar met de gedupeerde Binance en OKX klanten te doen. Als grootste crypto-aanbieder van ons land, is Bitvavo waarschijnlijk het beste alternatief voor Binance en OKX en nu wil de Amsterdamse exchange overstappers ook nog eens tegemoet komen.

Bitvavo had al eerder aangegeven overstappers zoveel mogelijk te ondersteunen en had het nodige gedaan om het overstapproces zo makkelijk mogelijk te maken. Nu komen ze echter met een extra aanbieding speciaal voor klanten van Binance en OKX om ze nog eens wat extra in de watten te leggen.

Bitvavo legt de tijdelijke actie op hun blog als volgt uit: 

Bitvavo als beste alternatief

Als geregistreerde crypto exchange en marktleider in Nederland met meer dan 1 miljoen klanten, is Bitvavo voor de Binance en OKX gebruiker het beste alternatief. Tienduizenden klanten stapten al over in de afgelopen dagen. Gebruikers waarderen Bitvavo vanwege het uitgebreide en gebruiksvriendelijke platform, met 190+ digitale valuta, en lage handelskosten van 0,03 - 0,25%.

Bonus tot €500: Hoe eerder je stort, hoe meer je verdient

Vorige week introduceerden we al de veilige en makkelijke transfer service. Vanaf vandaag komt daar een tijdelijke promotie bovenop. Dit maakt het overzetten van je digitale valuta naar Bitvavo extra aantrekkelijk.

Zo werkt de promotie:

  • stort je Binance of OKX assets bij Bitvavo
  • ontvang maar liefst 10% APY* tot en met 31 juli
  • automatische uitbetaling in euro’s op 15 aug
  • hoe eerder je stort, hoe meer je verdient
  • voorkom tussentijdse euro of crypto opnames

Belangrijke voorwaarden

Als basis voor de 10% APY* berekening wordt de waarde gebruikt op het moment van storting, uitgedrukt in euro’s. Alleen stortingen van digitale assets tellen mee. Euro’s stortingen dus niet.

Handelen in de gestorte crypto’s is uiteraard gewoon mogelijk tijdens de actieperiode, maar let op: om misbruik te voorkomen kom je alleen in aanmerking voor deze promotie wanneer je tussen 23 juni 14:00 tot 15 augustus 0:00 (NL tijd) geen crypto of euro-opnames doet. Doe je toch een opname in deze periode, dan vervalt je recht om aanspraak te maken op deze promotie.

De promotie en uitbetaling is gemaximaliseerd op €500 per klant en is alleen geldig voor crypto stortingen die rechtstreeks van Binance of OKX worden verzonden. Bitvavo behoudt zich het recht voor om gebruikers uit te sluiten van de promotie bij misbruik of andere oneerlijke activiteiten, alsmede het recht om de promotie aan te passen of in te trekken. Verdere uitleg en actievoorwaarden vind je hier.

Nieuw bij Bitvavo? Dan handel je ook nog eens je eerste €10.000 commissievrij

Bitvavo verwelkomt nieuwe klanten met een tijdelijke promotie van €10.000 commissievrij handelen, in de eerste 7 dagen na aanmelding. Profiteer nu. Word klant bij Bitvavo door je hier aan te melden.

Heb je vragen over een overstap naar Bitvavo? Ons support team staat volledig ter beschikking om je te helpen met overstappen.

*APY staat voor “Annual Percentage Yield”, het percentage dat je ontvangt op jaarbasis. Een APY van 10% vertaalt zich in een rendement van ± 0,03% per dag. Je rendement kan in de actieperiode dus al snel oplopen tot meer dan 1,00% als je direct stort.

Voordelen voor overstappers van Binance en OKX naar Bitvavo

Het bovenstaande aanbod van Bitvavo spreekt voor zich, maar er zitten voor Nederlandse klanten meer voordelen aan het hebben van een Bitvavo account. Om er een paar te noemen:

- Bitvavo is volledig gereguleerd door de Nederlandse en Europese autoriteiten en opereert vanuit Nederland. Dat geeft juridische zekerheid mocht er ooit iets mis gaan.

- Bitvavo heeft het grootste en meest uitgebreide crypto-aanbod van Nederland met de laagste transactiekosten in de markt.

- Het Bitvavo team zit niet stil en werkt constant aan verbetering van de klantervaring en het uitbreiden en up to date houden van het productaanbod.

Meer weten over Bitvavo? Lees dan onze uitgebreide Bitvavo review. Of open direct een rekening en start met handelen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram