Skip to main content

Bitvavo voegt 4 interessante cryptocurrencies toe aan handelsplatform

Crypto trader zit voor laptop met daarop het Bitvavo handelsplatform 

Bitvavo, Nederlands leidende crypto-exchange, heeft begin deze week weer 4 nieuwe assets toegevoegd aan z’n handelsplatform. Het gaat om de volgende 4 cryptovaluta: ORDI, MANTA, BONK en JTO. Naar eigen zeggen heeft Bitvavo voor deze 4 crypto-tokens gekozen na vele verzoeken uit de Bitvavo-community.

De 4 nieuwe tokens zullen voorlopig alleen beschikbaar zijn voor handel op het Bitvavo platform. De functies storten en opnemen worden later toegevoegd.

Voor de lezers die nog niet bekend zijn met deze cryptocurrencies, geven we hieronder een korte introductie per coin.

 

 

Wat is Ordinals (ORDI)?

Ordinals (ORDI) is een blockchain-project dat streeft naar het creëren van een gedecentraliseerd ecosysteem voor digitale activa en financiële diensten. Dit project is ontworpen om verschillende aspecten van de blockchain-technologie te integreren en gebruikers een veelzijdig platform te bieden.

Een van de belangrijkste doelen van Ordinals is om NFT's (Non-Fungible Tokens) gemakkelijk toegankelijk te maken voor gebruikers. Het platform maakt het mogelijk om NFT's te creëren, verhandelen en beheren, waardoor kunstenaars, verzamelaars en contentmakers kunnen profiteren van de groeiende populariteit van digitale kunst en verzamelobjecten.

Daarnaast biedt Ordinals gedecentraliseerde financiële diensten, zoals leningen en staking, om gebruikers de mogelijkheid te geven hun digitale activa te benutten. Dit verhoogt de liquiditeit van cryptocurrencies en maakt het voor gebruikers gemakkelijker om hun financiële doelen te bereiken.

Met Ordinals kunnen gebruikers ook profiteren van interoperabiliteit met andere blockchain-netwerken, waardoor ze toegang hebben tot een breder scala aan digitale activa en services. Het project streeft naar een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving waarin gebruikers hun financiële activiteiten kunnen beheren en digitale activa kunnen verkennen.

Kortom, Ordinals (ORDI) is een veelbelovend blockchain-initiatief dat digitale kunst, NFT's en gedecentraliseerde financiële diensten combineert om gebruikers een uitgebreid ecosysteem te bieden. Het project is gericht op innovatie en het bevorderen van financiële inclusie in de wereld van cryptocurrencies. 

Wat is Manta Network (MANTA)?

Manta Network (MANTA) is een opkomend blockchain-project dat zich richt op privacy en beveiliging binnen het DeFi-ecosysteem. Het doel van Manta Network is om gebruikers van cryptocurrencies zoals Ethereum en Binance Smart Chain (BSC) te voorzien van privacybescherming en de mogelijkheid om transacties en activa volledig vertrouwelijk te houden.

Het unieke kenmerk van Manta Network is de implementatie van zk-SNARKs (Zero-Knowledge Succinct Non-Interactive Argument of Knowledge), een geavanceerde cryptografische technologie die het mogelijk maakt om transacties te verifiëren zonder de daadwerkelijke inhoud van die transacties bloot te leggen. Hierdoor kunnen gebruikers privétransacties uitvoeren, waardoor hun financiële gegevens en activa worden beschermd tegen nieuwsgierige blikken.

Manta Network ondersteunt ook het creëren van vertrouwelijk vermogen (confidential assets) en slimme contracten, waardoor het DeFi-ecosysteem naar een hoger beveiligingsniveau wordt getild. Gebruikers kunnen dus financiële interacties uitvoeren zonder hun privacy op te offeren.

Dit blockchain-project heeft tot doel de privacyproblemen aan te pakken die vaak worden geassocieerd met openbare blockchains en tegelijkertijd de voordelen van decentralisatie en interoperabiliteit te behouden. Manta Network streeft naar een veilige en privacygerichte DeFi-omgeving, waar gebruikers de volledige controle hebben over hun financiële activa en transacties. 

Wat is Bonk (BONK)?

Bonk (BONK) is een opvallend en innovatief blockchain-project dat draait om het concept van "yield farming," waarbij gebruikers beloningen verdienen door hun crypto-activa te staken of te leveragen op het platform. Wat Bonk onderscheidt van andere yield farming-projecten is zijn unieke en speelse benadering van decentralized finance (DeFi).

In plaats van traditionele termen te gebruiken, zoals "staking" en "liquidity mining," heeft Bonk een eigen taal ontwikkeld, die bekend staat als "Bonkonomics." Gebruikers "bonken" hun activa in plaats van ze te staken, en ze verdienen "bonkies" in plaats van gewone beloningen. Dit speelse en humoristische aspect heeft Bonk snel populair gemaakt onder crypto-enthousiasten.

Bonk heeft ook een deflatoir tokensysteem, waarbij het aanbod van bonkies met de tijd afneemt. Dit zorgt voor schaarste en kan de waarde van de token op lange termijn stimuleren.

Ondanks zijn humoristische benadering heeft Bonk serieuze kenmerken, zoals een hoge mate van decentralisatie en communitybetrokkenheid. Gebruikers kunnen bonkies verdienen door deel te nemen aan governance en beslissingen te nemen over het platform.

Bonk is een project dat DeFi naar nieuwe hoogten tilt door innovatie en gemeenschapsbetrokkenheid te combineren met een speelse en creatieve benadering van yield farming en crypto-beloningen. 

Wat is Jito (JTO)?

Jito (JTO) is een opkomend blockchain-project dat zich richt op het creëren van een gedecentraliseerd ecosysteem voor de gaming-industrie. Het doel van Jito is om gaming leuker, eerlijker en lucratiever te maken voor zowel spelers als ontwikkelaars door gebruik te maken van blockchain-technologie en non-fungible tokens (NFT's).

Een van de kernaspecten van Jito is het concept van "Play to Earn." Hiermee kunnen gamers inkomsten genereren door actief deel te nemen aan en tijd te besteden aan het spelen van Jito-ondersteunde games. In plaats van alleen tijd te besteden aan gamen, kunnen spelers nu beloningen verdienen in de vorm van Jito-tokens voor hun prestaties en inspanningen.

Jito maakt ook gebruik van NFT's om unieke in-game items en assets te creëren die eigendom kunnen worden van spelers. Dit geeft gamers echte eigendomsrechten over digitale items, waardoor ze verhandelbaar en waardevol worden.

Het platform streeft naar een open en transparante aanpak, waarbij alle inkomsten en beloningen op de blockchain worden vastgelegd en deelbaar zijn. Hierdoor kunnen ontwikkelaars en contentmakers eerlijke vergoedingen ontvangen voor hun bijdragen aan het ecosysteem.

Al met al heeft Jito als doel om een revolutie in gaming te bewerkstelligen door blockchain-technologie te combineren met innovatieve gamemechanica, waardoor het een veelbelovend project is voor zowel gamers als investeerders in de crypto-sector.

In Crypto handelen bij Bitvavo

Met het toevoegen van bovenstaande 4 cryptomunten komt het totale aanbod bij Bitvavo op maar liefst 208 cryptocurrencies. Hier moet zelfs op bloedrode dagen nog een stijger tussen te vinden zijn zou je zeggen 😊

Ben je nieuw in de cryptowereld en wil je BONK, ORDI of een andere crypto kopen? Meldt je dan nu aan bij Bitvavo, een van de meest gebruiksvriendelijke en grootste crypto beurzen in Europa, en verhandel de eerste 10.000 euro aan cryptovaluta zonder dat je transactiekosten hoeft te betalen!

Meer weten over Bitvavo? Lees onze uitgebreide Bitvavo review.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram