Skip to main content

Anycoin Direct

Anycoin Direct: is het de beste Nederlandse crypto-broker?

Crypto-brokers hebben, naast crypto-exchanges, nog steeds hun speciale plaats in het virtuele valuta-ecosysteem. Vraagt ​​je je af wat het verschil is? Laten we dat dan eerst duidelijk maken. Een exchange vergemakkelijkt de handel doordat verkopers en kopers hun bestellingen kunnen plaatsen. De prijs wordt dus grotendeels bepaald door deze twee partijen.

Anycoin Direct 

Aan de andere kant stelt een broker zijn eigen prijs vast. Ook ondersteunen crypto-brokers in de meeste gevallen geen native wallets. Als zodanig moet een handelaar tijdens het handelen een externe portemonnee verstrekken waar zijn virtuele vermogen zal worden gestort. Anycoin Direct valt in deze categorie.

Voordat we dieper in het platform duiken, eerst wat meer over het bedrijf en de mensen achter Anycoin Direct.

Wie heeft Anycoin Direct opgericht?

De broker is het geesteskind van drie vrienden, Lennert, Bram en Julian, die ook fungeren als medeoprichters. Ze vormen in die volgorde de COO, CFO en CTO. Het platform is actief sinds 2013. Door de groei is het team echter uitgegroeid tot 30 leden verspreid over de hele wereld.

 

Tot de belangrijkste toevoegingen aan het team behoren Jos (Marketing), Giovani (Risk en Compliance), Astrid (Financiën), Laura (Support), Maud (Support) en Daan (Marketing). Bij zijn activiteiten streeft het team ernaar betrouwbaar, vriendelijk, transparant en gepassioneerd te zijn.

Een account en de interface aanmaken

Het aanmaken van een account is vrij eenvoudig. Je hebt een geldig e-mailadres, een sterk wachtwoord en locatiegegevens nodig. Bovendien moet je een mobiel nummer opgeven, hoewel dit optioneel is. Je moet ook ouder zijn dan 18 jaar, een Europese bankrekening hebben en Europees staatsburgerschap hebben of geautoriseerd zijn om in Europa te verblijven. Merk op dat het platform zich richt op het bedienen van Europese cryptocurrency-klanten.

De interface is eenvoudig, waardoor het voor nieuwe investeerders in crypto gemakkelijk is om cryptocurrencies te kopen. Bij de eerste keer inloggen is er bijvoorbeeld een dashboard met de koop-, verkoop- en handelslimiet. Naast het dashboard staat het account, gevolgd door limieten, bestellingen en affiliates.

 

Buiten het dashboard biedt de hoofdpagina opties om cryptocurrencies te kopen of verkopen. De interface om te kopen is al even eenvoudig. Als klant hoef je alleen de betalingsmethode te selecteren, fiat of crypto. Vervolgens kiezen je de cryptocurrency die je wil kopen en klik je op de knop "Kopen". De verkoopoptie heeft vergelijkbare opties.

Ondersteunde cryptovaluta en betaalmethoden

De lijst met ondersteunde cryptocurrencies die momenteel wordt, is niet zo groot als bijvoorbeeld die van crypto-exchange Binance, maar het is in lijn met de andere grote crypto-aanbieders in ons land. Op het platform zijn de belangrijkste virtuele valuta te koop.

Ondersteunde munten zijn Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Stellar Lumens (XLM), IOTA (MIOTA), NEO (NEO), Cardano (ADA), Monero (XMR), EOS (EOS), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ontology (ONT), Dash (DASH), Pivx (PIVX), Stratis (STRAT), Ethereum Classic (ETC), ZCash (ZEC), Qtum (QTUM) , OmiseGO (OMG), Verge (XVG), Gulden (NLG), Gas (GAS), PeerCoin (PPC), Blackcoin (BLK) en Ontology Gas (ONG).

Anycoin Direct voegt nieuwe cryptocurrencies toe op basis van de technische specificaties, handelsvolumes, bruikbaarheid en de community van het project. Wat de gemeenschap betreft, moet het project transparantie tonen in de communicatie met het team "en een gedeeld doel".

 

Anycoin Direct ondersteunt betaalmethoden zoals Visa, MasterCard, SEPA, acceptgiro, iDeal, MyBank en Sofort.

Beveiliging

Anycoin Direct volgt standaard beveiligingsmaatregelen die worden gebruikt om accounts in het cryptocurrency-ecosysteem te beveiligen. Afgezien van een e-mailadres en wachtwoord ondersteunt het bijvoorbeeld tweefactorauthenticatie (2FA) via een applicatie of een kort bericht (sms). Voor sms-authenticatie moet een handelaar een geldig gsm-nummer opgeven.

Om de app-gebaseerde tweefactorauthenticatie te activeren, vereist de Europese cryptomakelaar dat een gebruiker een QR-code scant met behulp van de gewenste authenticatie-app, zoals Google Authenticator, of handmatig een verstrekte code invoert.

Vervolgens moeten ze de zescijferige code die door de authenticator is gemaakt in de daarvoor bestemde ruimte invullen voordat ze op "Activeren" klikken. Als alles naadloos aansluit, zijn ze beschermd.

Aan Anycoin Direct gelieerde ondernemingen

De Nederlandse crypto broker heeft een partnerprogramma waarmee gebruikers een passief inkomen kunnen verdienen wanneer ze met succes vrienden overhalen om zich aan te melden en een transactie te starten. Affiliates verdienen 0,25 procent van al hun doorverwijzingsaankopen. Interessant is dat in plaats van de beloningen in de vorm van crypto of fiat te ontvangen, de broker deze omzet in credits. De credits kunnen vervolgens worden gebruikt om verkoop- en kooporders met korting te initiëren.

Afgezien van een standaard aangesloten programma, biedt Anycoin Direct ook affiliate-mogelijkheden voor hun zakelijke handelaren. Hier verdienen affiliates een commissie van 0,3 procent over "de gehele orderwaarde", of het nu gaat om een ​​koop- of verkooporder.

Merk op dat de in Europa gevestigde cryptomakelaar een unieke affiliate-link biedt, zowel via een standaardprogramma als via een zakelijk partnerprogramma.

De Application Programming Interface (API)

Om toegang buiten het platform mogelijk te maken, heeft Anycoin Direct een API om veilige toegang tot gegevens te verbeteren. Een API kan bijvoorbeeld worden gebruikt om het aantal ondersteunde munten en fiat op te vragen en koop- en verkoopprijzen op te halen.

Anycoin Direct: koop- en verkooplimieten

Hoewel Anycoin Direct een crypto-broker is, leent het een aantal kwaliteiten van crypto-exchanges. Koop- en verkooplimieten hebben is een van die gekloonde functionaliteiten. De limieten worden bepaald door het verificatieniveau van een handelaar. Handelaren van groep één hebben bijvoorbeeld alleen gebruik gemaakt van hun telefoonnummers en identificatie, terwijl die van niveau twee een bewijs van verblijf hebben toegevoegd. Een handelaar klimt naar het derde niveau als hij heeft gezorgd voor videoverificatie.

 

Afgezien van verificatieniveaus, dicteert hun betalingswijze de handelslimieten. Degenen die SEPA gebruiken, hebben bijvoorbeeld dagelijkse koop- en verkooplimieten van 1000 euro (niveau één) en 5000 euro (niveau twee). Het platform heeft ook jaarlijkse limieten die dezelfde criteria volgen als dagelijkse limieten.

Wisselkoers, servicekosten en transactiekosten

Bij het instellen van de wisselkoers laat de makelaar zich inspireren door de koersen van toonaangevende virtuele valutaplatforms. Het houdt ook rekening met de prijsschommelingen van de betreffende cryptocurrency. Om de kernwaarde van transparantie in te roepen, biedt het platform alle details wanneer een handelaar een order initieert en voordat deze is voltooid.

De in rekening gebrachte kosten worden ook weergegeven bij het plaatsen van een bestelling. Voor de transactiekosten voegt Anycoin Direct transactiekosten toe van het blockchain-netwerk van een specifieke munt om ervoor te zorgen dat de transactie wordt verwerkt. Merk op dat het netwerk van een project de kosten bepaalt. Daarom fluctueert de vergoeding afhankelijk van de congestie op een bepaalde blockchain zoals Ethereum of Bitcoin.

Houd er rekening mee dat, om hoge kosten of verliezen te voorkomen, de makelaar de prijs vastzet wanneer een bestelling wordt bevestigd. Dit werkt om de volatiliteit van virtuele valuta tegen te gaan.

Persmap

De Anycoin Direct Press Kit werkt goed met partnerschappen en gelieerde ondernemingen. In wezen is de mediakit een centrale plek voor partners en gelieerde ondernemingen om items met een Anycoin Direct-thema, zoals logo's en banners, te downloaden en te gebruiken.

Anycoin Direct 

Ook bevat de kit handleidingen over het gebruik van de materialen. De materialen zijn met name van hoge kwaliteit en ontworpen om correct weer te geven op mobiele telefoons, tablets en computers.

Conclusie

Anycoin Direct is een van de weinige vertrouwde crypto-brokers in Europa. Geleid door vier kernwaarden, kan het team een transparant en betrouwbaar platform bieden om virtuele valuta te kopen en verkopen.

De eenvoudige interface, een relatief lange lijst van ondersteunde cryptocurrencies en betaalmethoden maken van de Nederlandse cryptomakelaar een geweldige start voor nieuwe investeerders in virtuele valuta. Bovendien levert het standaard- en zakelijke affiliate-programma zijn gebruikers een passief inkomen op. De beveiliging van Anycoin Direct is ook dik in orde door o.a. de tweefactor authenticatie methode.

  • Hits: 9836