Skip to main content

PrimeXBT

PrimeXBT Review: personalisatie, portfolio-diversiteit, krachtige tools en meer

 

PrimeXBT is uitgegroeid tot een van de populairste margehandelsplatforms in de financiële wereld en won prijs na prijs. Het won zelfs de ADVFN-prijs voor het beste Bitcoin Margin Trading-platform, waardoor het een leider is op de markt voor cryptocurrency trading.

De grote en steeds groeiende lijst van traditionele handelsinstrumenten maakt het platform bijzonder aantrekkelijk gezien de recente pieken in de algehele marktvolatiliteit en handelsvolume.

De stijgende interesse in handel in het algemeen, naast record brekende prijsschommelingen, heeft steeds meer mensen aangetrokken tot het traden van activa. Voor degenen die nieuw zijn bij het handelen, of degenen die op zoek zijn naar een nieuw platform om te proberen, dat meerdere activa onder één dak biedt, is deze beoordeling een must.

Actieve handelaren zorgen voor een hoge liquiditeit

De handelsvolumes van PrimeXBT zijn gegroeid tot meer dan $ 1 miljard te midden van de historisch hoge volatiliteit die momenteel wordt ervaren. Dit leidt tot een ongelooflijk hoge liquiditeit en minimale slippage.

PrimeXBT

Actief handelen is de ideale manier om te profiteren van de uniek ontworpen tools van het platform. Handelaren worden beloond met kortingen op reeds concurrerende vergoedingen. Afhankelijk van de handelsomzet kan tot 50% korting worden behaald. Het platform heeft een ingebouwde widget om de voortgang naar elk nieuw niveau te volgen. 

De ervaring personaliseren

Widgets en andere aanpassingen bieden ook extra personalisatie voor handelaren binnen de handelsterminal. Watch lists kunnen worden toegevoegd en specifieke grafieken voor specifieke activa geven handelaren volledige controle over hun ervaring.

Ingebouwde charting-tools zijn ook beschikbaar voor nog meer controle en voor de verfijning van handelsstrategieën. Ook inbegrepen zijn tientallen technische analyse-indicatoren zoals de MACD, RSI, Ichimoku en meer.

Een bedrijfsblog biedt tips en trucs om deze tools te gebruiken en het meeste uit uw ervaring te halen. 

Het PrimeXBT-platform zelf

PrimeXBT biedt ook de beste klantenondersteuning in zijn klasse via een online chat die 24/7 voor u klaar staat. Er is ook een helpcentrum beschikbaar voor verdere instructies over hoe u een storting of opname van of naar het platform kunt doen.

Minimale stortingen zijn slechts 0,001 BTC, en er zijn lage minimumvereisten en lage kosten om de initiële investering klein te houden, maar de kans op winst groot.

Verplichte whitelisting van adressen bij opnames beschermt accounts, evenals tweefactor authenticatie (TFA), gecodeerde wachtwoorden en beveiligingsinfrastructuur van bankkwaliteit. DDoS-bescherming via Cloudflare en andere tools zorgen ervoor dat de ervaring stabiel en betrouwbaar blijft en dat de order naar verwachting wordt uitgevoerd.

crypto-broker PrimeXBT

Meer dan 50 handelsinstrumenten - traditioneel en digitaal

Wat betreft crypto trading biedt PrimeXBT handel met een maximale leverage van 1:100 in de volgende cryptocurrencies tegenover de USD: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, EOS. Meer info over leverage vind je hier.

Daarnaast kan er ook gehandeld worden in de volgende crypto-paren: ETH/BTC, XRP/BTC, LTC/BTC en EOS/BTC.

PrimeXBT biedt alle belangrijke forex-paren op de valutamarkt, inclusief USD, GBP, EUR, AUD, NZD, SGD, JPY, CHF en vele andere.

Bovendien biedt het platform blootstelling aan CFD's voor aandelenindices zoals de DAX, DOW en nog veel meer. Handel in grondstoffen is ook mogelijk, met op Bitcoin gebaseerde contracten voor olie en aardgas.

Handelen in zilver en goud is mogelijk tegenover de USD.

Bekijk HIER alle te verhandelen activa.

Ongeacht hoe de trend van een van deze activa verandert, traders kunnen long- of shortposities innemen, stop loss-bescherming toevoegen of een take-profitniveau instellen om het rendement te maximaliseren en het risico op afstand te houden. 

Verwijzingsprogramma's brengen nieuwe klanten binnen

Een verwijzingsprogramma met vier niveaus blijft het platform helpen bij een snelle groei. Gebruikers worden sterk gestimuleerd om andere handelaren naar het platform te halen. Voor iedere klant die ze introduceren, verdienen ze 20% aan commissies.

Het verwijzingsprogramma wordt nog aantrekkelijker door de eerste gebruiker ook commissies te bieden op nieuwe klanten die door de door hem doorverwezen klant weer binnenhaalt. Dit principe wordt gehanteerd tot maximaal vier niveaus.

Een CPA affiliate programma wordt aangeboden aan marketeers, bloggers en website-eigenaren, terwijl een ambassadeursprogramma is ontworpen voor YouTubers en andere influencers en online beroemdheden. 

Bekroond platform biedt mobiele app

Klanten van het platform kunnen overal ter wereld gebruikmaken van de krachtige handelstools en extra functies met behulp van de gratis mobiele app die beschikbaar is in de Apple App Store voor iOS-apparaten en Google Play voor Android.

Mobiele toegang, gecombineerd met een grote verscheidenheid aan traditionele en digitale middelen binnen handbereik, betekent dat portefeuilles te allen tijde zonder compromissen kunnen worden beheerd.

Deze functies en meer hebben ertoe geleid dat het platform door ADVFN, een bedrijf dat zich richt op gedetailleerde en diverse marktanalyses, is bekroond als het beste Bitcoin Margin Trading Platform

broker PrimeXBT

Registreren bij PrimeXBT

Een groeiende interesse, een stijgend handelsvolume en extreme volatiliteit in combinatie met mond-tot-mondreclame en een uniek verwijzingsprogramma hebben het perfecte recept voor het voortdurende succes van PrimeXBT bewezen.

Met elke nieuwe functie of handelsinstrument dat wordt toegevoegd, sluit een nieuwe golf van gebruikers zich aan bij dit geavanceerde handelsplatform. Na het lezen van deze recensie kunt u nu beslissen of u dat ook moet doen. Voor geïnteresseerden is registratie gratis en duurt minder dan een minuut.

  • Hits: 11959