Skip to main content

StormGain

Sormgain crypto-exchange 

StormGain is een handelsplatform voor cryptocurrency met futures- en conventionele exchange-functionaliteiten. Het platform ging live in 2019, is geregistreerd in Saint Vincent en Grenadines en is beschikbaar in meer dan 120 landen verspreid over de hele wereld.

Het platform is niet alleen aantrekkelijk voor een breed scala aan cryptohandelaren, het heeft ook een op video gebaseerde educatieve sectie en biedt zeer veilige virtuele valutaportefeuilles.

Bovendien maakt het platform deel uit van de Blockchain Association of the Financial Commission en wordt het door Europese instellingen beoordeeld als een toonaangevend cryptohandelsplatform.

Bij het verhandelen van crypto-futurescontracten op StormGain, profiteren handelaren van een hefboomwerking tot 300 keer.

Wat zijn futures-contracten?

Simpel gezegd, een futures-contract is een overeenkomst tussen handelaren om in de toekomst een activum tegen een vaste prijs en tijd te kopen of verkopen. Een handelaar kan bijvoorbeeld op 30 maart een contract aangaan om op 15 november een enkele Bitcoin te kopen voor $ 10.000.

Dit geldt ook voor verkopen. Een belangrijk kenmerk van futures-contracten is dat de betrokken partijen het crypto-activum niet fysiek aanhouden. Dit in tegenstelling tot het traditionele crypto-aanbod van StormGain, ook wel spot trading genoemd. Hier moeten handelaren de feitelijke activa aanhouden, en is er geen hefboomwerking.

Hefboomwerking is synoniem met afgeleide producten zoals futures, omdat het handelaren in staat stelt een grotere handelspositie te openen dan hun initiële handelsbedrag.

Wie zit er achter StormGain?

Een ervaren team runt StormGain. De CEO, Alex Althausen, heeft bijvoorbeeld een sterke achtergrond in informatica en bedrijfskunde. Voordat hij bij StormGain kwam, bekleedde hij functies als producttrainer / evangelist bij Samsung Electronics, hoofd verkoop bij Merion, hoofd verkoopautomatisering bij Libertex Group en COO bij XCOEX.

medewerkers Stormgain 

Paulius Šlažys is de datawetenschapper van het platform en heeft een educatieve achtergrond in toegepaste wiskunde. Voorafgaand aan StormGain werkte hij bij Libertex Group, IBM en Softera Baltic.

Een ander teamlid is José Ignacio Veliz Fuentes, die eerder voor RAYA, VMLY & R en Wunderman werkte in verschillende copywriting-capaciteiten.

Ondersteunde betalingsopties, cryptocurrencies en landen

StormGain ondersteunt crypto-aankopen met debet- / creditcards zoals Visa en MasterCard en ondersteunde virtuele valuta. Merk op dat creditcardstortingen worden verwerkt via XCOEX en beperkt zijn tot het kopen van USDT.

Gebruikers krijgen een buffet van toonaangevende cryptocurrencies te zien. Onder hen zijn onder meer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) en Tether (USDT).

Interessant is dat de exchange tokens ondersteunt die zijn gekoppeld aan het DeFi ecosysteem. Ze omvatten het YFI-token van Yearn.Finance, UNI-token van Uniswap, COMP-token van Compound en de MKR-munt van Maker.

Ondersteunde landen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Portugal, Rusland, Vietnam en Spanje.

Eigenschappen en functionaliteiten

Vergoedingen

StormGain rekent geen commissie voor handelen. Er is echter een commissie van vijf procent op creditcardstortingen. Ook cryptovaluta- of fiat-stortingen hebben een minimumbedrag van 50 USD.

Er is echter een commissie van toepassing bij het wisselen van cryptocurrencies. Het uitwisselen van BCH voor BTC en vice versa brengt bijvoorbeeld een vergoeding van 0,25 procent met zich mee, terwijl het wisselen van BCH voor USDT tegen een vergoeding van 0,095 procent gaat.

Stormgain tarieven 

Andere handelsparen met een vergoeding van 0,095% zijn onder meer BTC / USDT, ETH / USDT, LTC / USDT en USDT / XRP. Bij alle andere combinaties wordt een commissie van 0,25 procent gerekend.

Afgezien van de crypto-swapcommissie, introduceert het crypto-platform een ​​commissie afhankelijk van het type order dat u plaatst en het type activum dat u uitwisselt. Voor het omwisselen van DASH voor USDT met behulp van een marktorder of een marktstop-limietorder wordt bijvoorbeeld een uniforme vergoeding van 0,25 procent gevraagd, terwijl voor het verhandelen van LTC voor USDT een commissie van 0,095 procent moet worden betaald.

Stormgain commissie 

StormGain rekent nul procent commissie op stortingen. Helaas brengen opnames een vergoeding met zich mee, afhankelijk van het activum dat een handelaar opneemt. Afgezien van de verschillende vergoedingen, brengt StormGain extra standaard opnamekosten van 0,1 procent in rekening.

Veiligheid

StormGain biedt op gebruikers gebaseerde beveiligingsmaatregelen, zoals het aannemen van een solide wachtwoord, het activeren van twee factor authenticatie (2FA) en het gebruik van een speciaal e-mailaccount. Het platform slaat gebruikersgelden op in een cold storage wallet om het hackers moeilijk te maken. Bovendien gebruikt StormGain de nieuwste technologieën om opgeslagen geld veilig te stellen.

Online wallet

Met deze crypto-exchange kunnen gebruikers hun munten op de beurs laten staan ​​om snel handelen te vergemakkelijken. Online wallets voor ETH, BTC, USDT, LTC, BCH en XRP zijn beschikbaar.

Handel

Handelen op StormGain wordt toegankelijker gemaakt door unieke grafiektools die afwijken van het conventionele TradingView-formaat.

Op de gebruikersinterface, heeft de exchange minimale en netjes gerangschikte items, wat prettig is in het gebruik. Gebruikers kunnen in één oogopslag hun portefeuillesaldi, prijsgrafieken, openstaande orders en handelsparen bekijken.

 Met name om gebruikers te helpen nauwkeurige beslissingen te nemen op basis van grafieken, heeft het platform een ​​modus "Volledig scherm" die een bepaalde grafiek vergroot voor een betere weergave.

In deze modus kan een handelaar indicatoren opnemen, trendlijnen volgen en patronen tekenen, allemaal met een klik op een knop. Interessant is dat alles wat u op de kaart plot, intact blijft, zelfs wanneer u overschakelt naar andere cryptoparen of secties.

Mobiele app

Om het snelle leven van handelaren bij te houden, biedt Stormgain een mobiele applicatie voor iOS- en Android-apparaten.

Stormgain app 

De app is ook beschikbaar op AppGallery voor degenen die de nieuwste mobiele apparaten van Huawei gebruiken. De applicatie ondersteunt alle functies van de exchange om ervoor te zorgen dat handelaren nooit cruciale indicatoren missen die het verschil maken tussen verlies en winst.

Het ondersteunt bijvoorbeeld geavanceerde handel, crypto-crypto-exchange, een wallet met meerdere valuta's, fiat-gateway en gegarandeerde beveiliging.

Bovendien wordt de app geleverd met handelssignalen die de beste tijd aanbevelen om een ​​bepaald activum te kopen of verkopen. Een AI-algoritme draagt ​​bij aan de nauwkeurigheid van de signalen.

Loyaliteitsprogramma

Het loyaliteitsprogramma is bedoeld om gebruikers te belonen op basis van hun handelsbedragen en rekeningsaldi. Als zodanig is er een gelaagde aanpak met vijf niveaus nodig. De standaardlaag vereist een minimaal rekeningsaldo van 499 USDT zonder handelsvolume.

Om op de Gold-laag te komen, hebben traders een minimum saldo van 499 en een minimum handelsvolume van 150K USDT nodig. Aan de andere kant heeft de platina-laag meer dan 1.499 USDT aan rekeningsaldo en meer dan 750K USDT aan handelsvolume nodig.

Om diamant te bereiken, moet uw rekeningsaldo meer dan 4.999 USDT zijn en moet u een cumulatief handelsvolume hebben van meer dan 2.250.000 USDT. VIP is het hoogste niveau en vereist respectievelijk meer dan 49.999 USDT en 7,5 miljoen USDT aan rekeningsaldo en handelsvolume.

Extra functies en functionaliteiten

  • Handelen in crypto-indices - In een zeldzaam aanbod binnen de crypto-brokerage-industrie, stelt het platform zijn gebruikers in staat om cryptocurrency-indices te verhandelen.

Stormgain crypto-indices 

Crypto-indices zijn een verzameling cryptocurrencies die als één item worden verhandeld. Door dit te doen, minimaliseren handelaren de volatiliteitsrisico's.

  • Cloud Miner - Dit is een unieke functie die beschikbaar is op het mobiele platform van StormGain. Hier kunnen gebruikers crypto minen met behulp van cloudgebaseerde systemen, rechtstreeks op hun mobiele apparaten. Met name cloud-cryptomining op StormGain is gratis, mits u een account heeft.

Interessant is dat de tool gebruikers in staat stelt crypto te minen, die ze vervolgens kunnen gebruiken om op het platform te handelen. Door deze optie is het niet nodig om expliciet crypto te storten of crypto te kopen met een creditcard.

  • Islamitisch account - StormGain biedt een uniek account voor islamitische handelaren. Met dit aanbod genieten handelaren geen rente, geen rollover-commissies en geen kosten voor het aanhouden van een positie voor een langere periode.

Bovendien stelt een islamitisch account handelaren in staat om eenvoudig hun geld te beheren, te handelen met hefboomwerking en veilig virtuele valuta aan te houden en te beheren.

  • Demo-account - Om het nieuwe gebruikers gemakkelijk te maken, biedt het platform een ​​demo-account om de kneepjes van het vak te leren voordat u echt geld inzet.
  • Winstaandeel - StormGain staat handelaren toe om alleen een commissie te betalen als ze winst maken. Geen winst, geen vergoeding.
  • Rente op stortingen - Het platform biedt tot 12 procent rente op gestorte gelden. Merk op dat de rente een jaarlijks percentage (JKP) is.

Stormgain rente op gestorte fondsen 

 De rente volgt de niveaus van het loyaliteitsprogramma, behalve het standaardniveau. Er is ook een toevoeging van de VIP 2- en VIP 3-lagen.

Conclusie

StormGain is geen conventioneel spot- of futures-handelsplatform voor cryptovaluta. Van unieke grafiekfunctionaliteiten, crypto-indices en hoogwaardige beveiligingsfuncties, de cryptobrokerage is erop gebrand de diensten die het aan gebruikers biedt uit te breiden.

Bovendien kunnen gebruikers rente op stortingen verdienen en wordt alleen een commissie in rekening gebracht wanneer een handelaar winst maakt.  Deze zaken geven Stormgain net dat extra in vergelijking met andere handelsplatforms voor cryptovaluta. Exclusieve islamitische trading-accounts zijn een ander zeldzaam aanbod in de crypto-tradingwereld.

Wanneer je je aanmeldt bij Stormgain en een eerste storting doet krijg je $25 trading-bonus extra op je account gestort.

  • Hits: 7578