Skip to main content

Het nieuwe cryptoplatform Finst meldt sterke groei van het aantal klanten

 

Het nieuwe Nederlandse cryptoplatform Finst , dat in januari dit jaar z'n deuren opende, meldt in een persbericht een sterke groei van het aantal klanten en een fors toegenomen handelsvolume. Finst is nieuw op de Nederlandse cryptomarkt en heeft de ambitie om een belangrijke speler in Nederland en in Europa te worden. Finst is opgericht door een aantal voormalige managers van DeGiro en probeert (net als DeGiro dat met aandelen deed) de cryptomarkt open te breken met zeer lage tarieven. Het zal echter niet meevallen om een voet tussen de deur te krijgen in deze zeer concurrerende markt. Volgens hun eigen persbericht, dat hieronder volledig is weergegeven, zijn ze echter goed op weg. 

Persbericht:

Finst hard op weg om één van de grootste crypto platformen in Nederland te worden

  • Duizenden crypto investeerders hebben een account bij Finst, waarvan 85% ook activa op zijn account heeft
  • Bij Finst is in de afgelopen twee weken al 25% van het handelsvolume van sommige van de Nederlandse crypto exchanges verhandeld
  • 26% van het totale volume op Finst wordt gedaan door vrouwelijke investeerders. Dit laat grote divisiteit zien onder crypto investeerders.

Na de succesvolle lancering een aantal weken geleden groeit het handelsvolume op crypto platform Finst stevig door. Onder leiding van ex core-team medewerkers van DEGIRO, neemt het handelsvolume sinds de lancering week op week met 50% toe. Ondanks de toename in volatiliteit laten sommige andere Nederlandse exchanges stagnatie in hun handelsvolume zien.

Met een gemiddelde leeftijd van 44 jaar, zijn Finst gebruikers actiever dan de gemiddelde crypto investeerder. Een op de tien handelt dagelijks en een op twee handelt iedere week. Het aantal transacties per klant neemt ook significant toe. 9% van alle klanten bij Finst zijn vrouw en investeren 3 keer meer dan mannen, wat goed is voor 26% aan handelsvolume op Finst tot vandaag.

finst.com Finst B.V. Herengracht 454, 1017 CA, Amsterdam, Nederland | KvK 85668117 01 Persbericht 16 Februari 2023, Amsterdam

Julien Vallet, Co-founder & CEO: “Finst wordt voor steeds meer crypto investeerders de eerste keuze. Klanten besparen niet alleen duizenden euro’s per jaar aan transactiekosten, ook bieden we uitstekende functionaliteiten, veiligheid en service aan. Deze unieke combinatie heeft er in de afgelopen twee weken voor gezorgd dat Finst 25% van het handelsvolume van sommige Nederlandse crypto exchanges heeft verhandeld.” Finst heeft een promotie campagne gelanceerd waarbij nieuwe klanten die een account openen in februari over de eerste €5000 aan handel geen transactiekosten hoeven te betalen. Geldig voor 2 weken na het openen van een account met de code: “FINST5000”.

 

Tot zover het persbericht.

Geïnteresseerd geraakt in het nieuwe handelsplatform van Finst? Open dan direct een account en verhandel de eerste 5000 euro aan crypto gratis met de code: FINST5000

Meer weten over Nederlands nieuwste cryptoplatform? Lees dan onze uitgebreide Finst review.

 

  • Hits: 7266