Bitvavo lanceert lang verwachtte IOS en Android app

 Bitvavo app

Lancering Bitvavo IOS en Android app

Amsterdam, 2 juli 2020 – Vandaag om 13:00 uur lanceert Bitvavo officieel zijn iOS en Android app. De app biedt dezelfde hoogwaardige dienstverlening zoals die al reeds beschikbaar was op Bitvavo.com. De nieuwe app biedt u als klant van Bitvavo nog meer gebruiksgemak. Gebruikers kunnen nu altijd en overal bij hun Bitvavo account. Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is!

In tegenstelling tot traditionele aandelenmarkten zijn digitale valuta markten 24/7 open. Aankoop of verkoop kansen kunnen zich dan ook op ieder moment van de dag voordoen. Voor handelaren in digitale valuta is het dan ook van groot belang om te beschikken over de juiste mogelijkheden om hier op ieder gewenst moment op in te kunnen spelen. Met de lancering van de Bitvavo app - welke gefocust is op snelheid, eenvoud en gebruiksgemak – biedt Bitvavo deze mogelijkheid.

Sinds de lancering van het Bitvavo platform gaan de meeste verzoeken die binnen komen over het lanceren van een eigen app. Tot op heden moesten gebruikers kiezen tussen gebruiksmogelijkheden en flexibiliteit. Met de lancering van de Bitvavo app zijn beiden mogelijk nu de belangrijkste functionaliteiten van het Bitvavo platform allemaal beschikbaar zijn in de applicatie. Handelaren kunnen nu altijd en overal de waardes van hun portfolio inzien, de koersen checken en nog makkelijker en sneller orders uitvoeren indien goede kansen zich voordoen.

Handel de hele maand juli tot €1.000 per dag zonder handelskosten

Om de lancering van de app te vieren biedt Bitvavo de mogelijkheid om de hele maand juli tot €1.000 per dag te handelen zonder handelskosten via de iOS en Android app. Indien u hiervan gebruik wenst te maken hoeft u enkel de iOS of Android app te downloaden en uw transacties via de app uit te voeren.

Over Bitvavo

Bitvavo is marktleider in Nederland en één van de toonaangevende digitale valuta exchanges in Europa, dankzij hun goede reputatie, hun gebruiksvriendelijke platform en de laagste handelskosten van Nederland. Met het lanceren van de nieuwe applicatie wenst Bitvavo digitale valuta nog toegankelijker te maken voor het grote publiek. Lees meer over Bitvavo in onze Bitvavo review.

 

 

Cryptocurrency-markt in bullish modus - Bitcoin, Ethereum en anderen boeken aanzienlijke winsten

Cryptocurrency-markt in bullish modus - Bitcoin, Ethereum en anderen boeken aanzienlijke winsten

maandag, 03 augustus 2020 07:19

  Afbeeldingsbron: pixabay.com De markt voor cryptocurrency maakte de afgelopen weken een opleving door, waarbij het grootste deel van de markt buitengewoon goed presteerde met voornamelijk...

Bitcoin stijgt tot boven $12.000 en crasht daarna binnen een half uur tot $10.555

Bitcoin stijgt tot boven $12.000 en crasht daarna binnen een half uur tot $10.555

zondag, 02 augustus 2020 08:44

  De Bitcoin koers is vannacht gestegen tot boven de 12.000 dollar. Rond 6:00 uur vanochtend  bereikte het een koers van $12.160. Nog maar een week geleden brak de koers boven de 10.000 dollar...

Tiener geïdentificeerd in verband met Twitter-hack Bitcoin-zwendel

Tiener geïdentificeerd in verband met Twitter-hack Bitcoin-zwendel

zondag, 02 augustus 2020 06:27

  Een aantal dagen geleden waren veel prominente gebruikers op Twitter, waaronder Barack Obama, Jeff Bezos en Elon Musk, het slachtoffer van een hack die toegang kreeg tot hun account en de...


Comments powered by CComment