The Sandbox (SAND) bovenaan in de Metaverse met een omzet van meer dan $ 86 miljoen

Technische The sandbox (SAND) 

Populaire Metaverse cryptocurrencies waren getuige van miljoenen dollars aan (virtuele) grondtransacties in de afgelopen zeven dagen, wat aangeeft dat virtueel onroerend goed floreert in de Metaverse. Volgens recent onderzoek uitgegeven door DappRadar, komt de verkoop van virtuele non-fungible tokens (NFT) terecht op top metaverse crypto-activum, The Playground (SAND).

De Metaverse is de afgelopen maanden een populair onderwerp geweest, vooral sinds Mark Zuckerberg zijn bedrijf Facebook omdoopte tot Meta en daarmee duidelijk zijn aspiraties m.b.t. de Metaverse duidelijk maakte. Als gevolg hiervan zijn metaverse munten in waarde gestegen naarmate nieuwe investeerders potentieel in het bedrijf vinden. De Sandbox (SAND) heeft hier direct van geprofiteerd. SAND is meer dan 5.000 procent gestegen ten opzichte van het dieptepunt in juni. Het is geen verrassing dat ze grote partners hebben, zoals Snoop Dogg en Adidas, die helpen bij het leveren van basiswaarde aan de cryptomunt.

De Sandbox is een van de groeiende ecosystemen binnen de Metaverse, met in totaal 166.464 landstukken. Spelers die deze percelen kopen, kunnen hun virtuele werelden creëren, beheren en er geld mee verdienen. De Sandbox creëert in theorie een virtuele economie waarin belanghebbenden, zoals creatievelingen en gamers, hun inhoud of games kunnen vertonen terwijl ze SAND-token-incentives voor deelname verzamelen.

Hoewel het initiatief sinds 2019 actief is, begon het eerste seizoen om te verdienen op 29 november. Dit heeft geleid tot een enorme toename van de vraag naar percelen op The Sandbox. Volgens de grondverkooptarieven van september kan een stuk grond maar liefst 1011 SAND opbrengen ($ 5348 tegen de huidige waarde). Het bedrag zal waarschijnlijk omhoogschieten met de lancering van het 'Play The Alpha'-programma, dat tot 20 december zal lopen.

Op 9 december 2021 staat SAND op nr. 39 staan ​​met een prijs van $ 5,29.

 

Bron: https://coinmarketcap.com/

Belangrijkste leerpunten

  • MetaFlower supermegajacht NFT wordt verkocht voor $ 650.000 in The Sandbox. Het drie verdiepingen tellende jacht is uitgerust met twee helikopterplatforms, een disco, bubbelbaden en een DJ-booth. Het is gemaakt als onderdeel van de luxe NFT-lijn van The Sandbox.
  • Andere digitale middelen zijn privé-eilanden, speedboten en jetski's. De collectie van 100 privé-eilanden was in minder dan 24 uur volledig uitverkocht. Een blok onroerend goed in The Sandbox werd verkocht voor $ 4,3 miljoen, terwijl een virtuele luxe boot $ 650.000 kostte. De wereld van digitale activa explodeert duidelijk.
  • In de afgelopen week trokken de vier grootste virtuele werelden in totaal meer dan 6000 handelaren. De Sandbox leidt het peloton in termen van zowel het aantal handelaren als verkopen. Met bijna $ 86 miljoen aan handelsactiviteit registreerde het ook het grootste handelsvolume.
  • De Sandbox bood recent nieuwe NFT's aan, verwachte verkoop op 10 december 2021.

 

Bron: https://dappradar.com/blog/over-100-million-in-metaverse-land-sales-last-week

Hoe gaat het met SAND op de cryptomarkt?

Rang: #39

All Time High: $ 8,51

Marktkapitalisatie: $ 4.831.606.590

Totaal aanbod: 3.000.000.000 ZAND

Circulatietoevoer: 913.364.619 ZAND

24 uur verhandeld volume: $ 1.173.066.709

Omhoog of Omlaag (7d): - 16,12%

Omhoog of omlaag (24 uur): -0,89%

Techniek van SAND

Hier zijn de technische eigenschappen van SAND.

technische specificaties SAND 

Bron: https://www.interactivecrypto.com/Technical-Analysis/sand-usd

SAND koersanalyse 2021

Laten we eens kijken naar de SAND-grafiek in verschillende tijdframes en kijken of we iets over het toekomstig koersverloop kunnen zeggen.

Dag-grafiek van SAND

SAND koers grafiek 

Als we naar de dag-grafiek kijken, kunnen we de koers in correctie zien nadat het zijn hoogste punt ooit heeft bereikt. Sindsdien respecteert de markt de neerwaartse trendlijn. De koers blijft voorlopig boven de psychologisch belangrijke steun van $ 5. We kunnen meerdere tests van de steun van $ 5 observeren. Als de markt boven de neergaande trendlijn uitbreekt, zien we mogelijk een scherpe rally richting $ 8. Aan de andere kant, met een doorbraak van de steunlijn en sluiting onder $ 4,8, zou de markt kunnen zakken richting $ 3,5, wat de volgende dagelijkse steunzone zich bevindt.

 

Bron: https://www.interactivecrypto.com/Technical-Analysis/sand-usd

Het marktsentiment op de daily chart blijft sterk bullish.

4 uur Grafiek van SAND

SAND 4-uur grafiek 

Als we naar de 4 uurs-grafiek kijken, zien we dat de markt een driehoekspatroon maakt. De koers kwam in de buurt van de psychologische steun van $ 5 en heeft sindsdien hogere bodems neergezet. Ook heeft de SAND koers de steun van de driehoek gevolgd. Als de prijs boven de neerwaartse trendlijn van de driehoek breekt, kunnen we bij de hertest een enorm bullish momentum zien, gevolgd door een scherpe rally. Aan de andere kant kan een break en close onder $ 4,48 resulteren in een daling richting $ 4,0.

 

Bron: https://www.interactivecrypto.com/Technical-Analysis/sand-usd

Het marktsentiment op de 4h-grafiek blijft sterk bullish.

Conclusie

Terwijl 's werelds rijken en beroemdheden kennis beginnen te nemen van DeFi-mogelijkheden en vooruitzichten, is er een enorme landroof geweest voor de grootste digitale activa in enkele van de meest prominente metaverse-initiatieven. Kopers halen wekelijks gewilde NFT activa van de markt tegen steeds hogere prijzen. Dit is een voortzetting van een tendens die terug is te zien op alle metaverse platforms. Kopers vestigen hun plaats in de virtuele wereld terwijl verkopers enorme winsten verzilveren. Mensen lijken steeds meer de echte wereld te mijden ten gunste van virtueel geluk. Waarom tijd doorbrengen in een realiteit waar Covid het middelpunt van de aandacht is als je met andere artiesten kunt rondhangen in een virusvrije wereld?

De Sandbox-gemeenschap heeft inmiddels de 15.000 gebruikers overtroffen, met daarbovenop nog eens 750.000 supporters van verschillende sociale-medianetwerken. Populaire beroemdheden zoals Snoop Dogg behoren tot degenen die hebben samengewerkt met The Sandbox. De rapper is van plan een duplicaat van zijn herenhuis te presenteren op The Sandbox, waar hij zijn NFT-collecties zal presenteren en metaverse feesten zal houden.

Grid view
List view