Skip to main content

Bitcoin nieuws

Digital Currency Group doet grote investeringen in cryptocurrency-mining

Crypto mining 

Een organisatie die bekend staat als de Digital Currency Group heeft besloten om een ​​grote investering te doen in de crypto mining-industrie, nadat ze meer dan $ 100 miljoen had toegezegd in een agressieve stap om een ​​belang te nemen in het mijnbedrijf Foundry. Deze stap is een positief teken voor iedereen die heeft geïnvesteerd in cryptocurrencies die afhankelijk zijn van mining. Crypto-mining heeft de afgelopen maanden scherpe kritiek gekregen omdat het een energievretend proces is, maar het is duidelijk nog steeds een aandachtsgebied voor degenen die willen investeren in de crypto-industrie. Wat het partnerschap betreft, had Digital Currency Group geen betere partner kunnen vinden. Foundry is opgericht in 2019 en heeft agressieve stappen ondernomen om de middelen te bieden die crypto-mining activiteiten nodig hebben.

De toekomst van crypto-mining

Hoewel mining enige kritiek heeft gekregen nu cryptovaluta's naar nieuwe muntmethoden evolueren, blijft het nog steeds relevant als altijd en is het voorlopig de geprefereerde manier om de blockchains van cryptovaluta's in het hele ecosysteem van stroom te voorzien. Waar Digital Currency Group echt in investeert, is de toekomst van crypto mijnbouw, wat bemoedigend zou moeten zijn voor iedereen die betrokken is bij cryptocurrency. De vooruitzichten voor mining blijven positief en zouden moeten blijven stijgen zolang cryptocurrencies een gewild bezit blijven. Nu vers kapitaal in de mijnindustrie wordt geïnjecteerd, is het waarschijnlijk dat de industrie op een vergelijkbare manier blijft bloeien.

Het Foundry Partnerschap

Wat misschien wel het meest interessant is aan de investering die Digital Currency Group doet in crypto-mining, is niet de investering zelf, maar de partner die ze hebben geselecteerd voor de investering. Foundry is in 2019 relatief rustig begonnen, maar heeft sindsdien agressieve stappen ondernomen om gereedschappen en middelen te leveren aan de zeer grote mining-industrie. Hoewel veel bedrijven zich richten op de cryptocurrency zelf, blijft het een relatief onaangeboorde markt als het gaat om bedrijven die de infrastructuur achter cryptocurrency willen helpen verbeteren. Voor Foundry betekent dit financiering, apparatuur, analyses en andere tools om het bedrijf winstgevender te maken.

Digital Currency Group krijgt door hun investering in Foundry onmiddellijk toegang tot veel van de groepen en organisaties die de mijnactiviteiten aandrijven om crypto's over de hele wereld van stroom te voorzien. Deze acquisitie van klanten en data zorgt ervoor dat hun investering optimaal kan slagen. Voor Foundry is het ook voordelig want ze krijgen toegang tot het kapitaal dat ze nodig hebben om hun aanwezigheid in de mijnindustrie verder uit te bouwen.

Hernieuwde interesse

Wat veel mensen vergeten, is dat de crypto-mining gekte een van de verschijnselen was van de crypto-boom van 2017. Hoewel het bezitten van en investeren in Bitcoin en crypto's inderdaad populair was, zochten veel mensen naar het consistente investeringsinkomen dat de mijnbouw opleverde. Nu cryptocurrency weer vaart begint te krijgen, is het duidelijk dat mining weer erg populair kan worden onder nieuwkomers. Met een investering in Foundry en een sterke aanwezigheid in de mining-industrie, zal Digital Currency Group hier duidelijk van profiteren en is goed in staat om in de toekomst een verschil te maken in de crypto-miningindustrie.