De koers van Pepe Coin (PEPE) daalt hard nu momentum vervaagt

PEPE 

De top zou bereikt kunnen zijn voor de nieuwste meme-munt Pepe (PEPE), aangezien het zijn daling voortzette tot woensdagavond. Na het bereiken van een marktkapitalisatie van meer dan $ 1,8 miljard, daalde PEPE in de daaropvolgende dagen met meer dan 50%. Velen geloven dat vroege investeerders eindelijk een deel van hun opgeblazen winsten van Pepe's recente rally verzilveren.

Op zijn hoogtepunt was de Pepe-munt meer dan 2.100% gestegen in minder dan een maand handelen, met weinig nut en een enorme voorraad van 420.690.000.000.000 tokens. Ondanks zijn tekortkomingen slaagde Pepe er toch in om een lange lijst van miljonairs te maken, die van de ene op de andere dag rijk werden door, in een vroeg stadium, een paar dollar in het project te stoppen. De sterke stijging van de vraag naar Pepe zorgde de afgelopen weken voor hoge gasprijzen voor Ethereum.

koers grafiek PEPE

De daling van Pepe viel ook samen met een record hoog volume aan ETH dat werd gestort. Dit werd aangetoond door het on-chain analysebedrijf Santiment (@Santimentfeed op Twitter). Het lijkt erop dat handelaren hun Pepe-winsten omzetten in ETH in plaats van te gokken op andere meme-munten.

tweet Santiment 

Is de top voor Pepe bereikt?

Meme-munten zijn moeilijk, zo niet onmogelijk, te lezen. Hoewel veel handelaren hebben aangegeven dat ze naar de volgende meme-mogelijkheid gaan, waren grote accounts zoals Crypto Kaleo (@CryptoKaleo op Twitter) het potentieel voor een nieuwe stijging aan het verkennen. In deze tweet suggereerde Kaleo dat Pepe net boven een trendlijn was uitgebroken. Zoals we nu weten, zette Pepe woensdag zijn afdaling voort. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van Pepe gedaald tot ongeveer $ 665 miljoen.

Tweet Kaleo 

Als Pepe zou herstellen, zou het niet de eerste keer zijn dat een meme-munt opnieuw opleeft. Originele meme-munten zoals Shiba Inu Token (SHIB) en DogeCoin (DOGE) hebben in de loop van de tijd talloze rally's gezien. Geen van deze daaropvolgende rally's kon echter ooit de oorspronkelijke stijging naar bekendheid evenaren.

Een van de grootste houders van Pepe is een anonieme rekening van dimethyltryptamine.eth, waarmee $ 263 in Pepe meer dan $ 5 miljoen werd. Zelfs nu, terwijl de koers blijft dalen, heeft dimethyltryptamine.eth zijn positie in de munt behouden, mogelijk op zoek naar een volgende mogelijkheid om hoger te verkopen.

Voor nu lijkt het erop dat de aanvankelijke hype rond Pepe is afgenomen. Hoewel het handelsvolume hoog blijft vanwege de opname op grote beurzen zoals Binance, is het heel goed mogelijk dat Pepe zijn hoogste waarde ooit al heeft gezien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram