Binance bereikt record van 150 miljoen gebruikers wereldwijd

Cryptocurrency nieuws 

Het heeft geen zin om het te ontkennen - de situatie op de altcoin-markt is nog ver verwijderd van hoe we het zouden willen. Nu Bitcoin het niveau van $30.000 niet kan overtreffen, hebben altcoins het ook moeilijk. Deze week hebben de meeste cryptocurrencies op de markt verliezen geleden. Maar als we naar de onderliggende markttrends kijken, ziet de situatie er eigenlijk veel optimistischer uit dan de prijzen doen vermoeden - dus lees mee om te zien wat er echt aan de hand is in de cryptowereld!

Binance bereikt wereldwijd 150 miljoen gebruikers

Binance had echt een paar zware maanden. Nadat de grootste beurs ter wereld in het vizier kwam van Amerikaanse toezichthouders, kregen ook regionale kantoren van Binance te maken met juridische problemen. Ook in onze regionen had Binance het moeilijk toen de Nederlandse en Belgische toezichthouders geen vergunning afgaven voor het bedrijf en het noodgedwongen ons land moest verlaten. Veel Binance klanten kozen er toen voor om over te stappen van Binance naar Bitvavo.

Maar het lijkt erop dat de cryptogemeenschap gewoon niet zoveel geeft om de serieus uitziende mannen in pakken die het laatste woord willen hebben in de crypto-industrie - want tussen al die problemen door, heeft Binance een recordaantal wereldwijde gebruikers bereikt!

Vanaf nu heeft Binance meer dan 150 miljoen geregistreerde gebruikers over de hele wereld. De CEO van de beurs, Changpeng Zhao, beter bekend als CZ, deelde het broodnodige goede nieuws op Twitter. En vanwege dat nieuws is de BNB van Binance een van de weinige grote altcoins die de afgelopen 7 dagen geen verliezen heeft geleden.

Zelfs ondanks toenemende regelgevingsdruk in verschillende markten, is Binance er in het afgelopen jaar in geslaagd om een indrukwekkende 30 miljoen nieuwe gebruikers aan te trekken - een duidelijk teken dat, ondanks de toenemende regeldruk, de wereldwijde acceptatie van blockchain in hoog tempo vordert. Met andere woorden, het succes van Binance kan worden gezien als een succes van de hele blockchain-industrie.

Dus hoe heeft Binance het precies bereikt? Het is vrij simpel: de VS en Europa zijn niet de hele wereld. Terwijl de Amerikaanse regelgevers hun troepen verzamelen voor een kruistocht tegen crypto, wordt blockchain-technologie steeds populairder in andere delen van de wereld. Een bewijs hiervan is het feit dat Binance de meest robuuste gebruikersgroei doormaakte in Azië, dat nu verreweg de grootste markt van de beurs is.

Te midden van de fluctuaties en onzekerheden gaat de wereldwijde acceptatie van blockchain-technologie door. Dus wie zal er winnen, honderden miljoenen crypto-enthousiastelingen over de hele wereld, of een paar toezichthouders in Washington DC? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik denk dat de cijfers aan onze kant staan!

BNB koers grafiek 

Musk ontkent geruchten over X Token en geeft in plaats daarvan een korte boost aan DOGE

Als je al van plan was om te investeren in "X", een nieuwe cryptocurrency van Elon Musk, dan heeft de CEO van Tesla zojuist je dromen aan diggelen geslagen. In een recente tweet heeft Elon definitief verklaard dat X - voorheen bekend als Twitter - nooit een token zal lanceren.

Maar waarom zou Elon ineens een nieuwe munt lanceren? Blijkt dat het hele gerucht is begonnen vanwege oplichters. Nadat Twitter was omgedoopt tot X, probeerden zwendelcryptocurrencies zoals $X en $TWITTER het nieuws te verzilveren door te doen alsof ze verbonden waren met de CEO van Tesla.

Door mensen te waarschuwen voor deze zwendel, ontkende Musk ook de mogelijkheid dat zijn X-bedrijf ooit een cryptocurrency zal lanceren. Met andere woorden, X Coin bestaat niet en zal nooit bestaan. Dat wil zeggen, tenzij Elon Musk op een dag van gedachten verandert.

Zoals vaak het geval is, trokken Dogecoin (DOGE)-investeerders overhaaste conclusies en interpreteerden Musk's Tweets als een goedkeuring van hun geliefde meme-munt. De DOGE koers steeg met bijna 3% in slechts één uur, maar de blijdschap duurde niet lang - in de afgelopen 7 dagen is Dogecoin nog steeds met meer dan 7% in prijs gedaald.

Dogecoin koers grafiek 

Shiba Inu presteert beter dan de markt, stijgt met bijna 23%!

Shiba Inu (SHIB) heeft alle verwachtingen volledig overtroffen. Ondanks de barre marktomstandigheden is de prijs van de belangrijkste concurrent van Dogecoin de afgelopen week met maar liefst 23% gestegen!

Dus wat zit er achter dit plotselinge en onverwachte succes? Er zijn eigenlijk een paar redenen voor de uitstekende prestaties van SHIB.

Ten eerste geeft de Shibarium-hype niet alleen een enorme boost aan SHIB zelf, maar aan het hele Shiba Inu-ecosysteem. Shib's neef Bone ShibaSwap (BONE) is bijvoorbeeld de afgelopen 7 dagen met meer dan 25% gestegen.

Een andere reden is het feit dat Shibarium niet het enige SHIB-project is dat binnenkort van start gaat. De ontwikkelaars werken ook aan andere belangrijke projecten zoals ShibaSwap 2.0, ShibaNet en de SHI Stablecoin. In de komende paar maanden zal het SHIB-ecosysteem aanzienlijk groeien, en de SHIB koers begint dat te weerspiegelen.

Last but not least heeft de SHIB koers net weer een nul gegeten en is nu meer dan $ 0,00001. Het is een enorme boost voor het vertrouwen van SHIB-investeerders en een duidelijk teken dat Shiba Inu nog veel te bieden heeft!

Shiba Inu koers grafiek 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram