Skip to main content

Bitcoin nieuws

Voormalige Amerikaanse rapper investeert $ 6 miljoen in Bitcoin, andere beroemdheden tonen toenemende belangstelling

optreden rapper Logic 

Afbeeldingsbron: Pemberton Music Festival

Beroemdheden over de hele wereld tonen een toenemende interesse om in cryptocurrencies te investeren. Onlangs investeerde een voormalige Amerikaanse rapper genaamd Logic $ 6 miljoen in Bitcoin, terwijl Game of Thrones-ster Maisie Williams in een opiniepeiling vroeg naar Bitcoin-investeringen.

Wie is Logic?

Logic, wiens echte naam Robert Bryson Hall II is, is een voormalige rapper die bekendheid verwierf met hits als No Pressure, Under Pressure en The Incredible True Story. Hij kondigde zijn pensionering aan in juli van dit jaar na de lancering van zijn laatste album No Pressure. Nadat hij miljoenen aan zijn liedjes had verdiend, was hij op zoek naar een investering en hij heeft nu in een Instagram-bericht onthuld dat hij vorige maand $ 6 miljoen in Bitcoin had geïnvesteerd. Hij probeerde cool te zijn over deze grote investering en zei: "F * ck it, YOLO (You Only Live Once) ...". Het is nog niet duidelijk tegen welke prijs hij zijn Bitcoin-aankoop heeft gedaan, want vorige maand zweefde de cryptocurrency ergens tussen $ 10.800 en $ 14.000.

Maar in elk geval is de Bitcoin koers sindsdien aanzienlijke gestegen en schommelt het rond de $ 18.800 op het moment van schrijven. Dit toont een stijging van 33%, zelfs als we uitgaan van de hoogste koers van vorige maand en daarmee een winst van meer dan $ 2 miljoen. Dus het lijkt er op dat YOLOing met Bitcoin kan resulteren in serieuze winsten! Ik denk dat Logic misschien met pensioen gaat om een ​​album te maken over zijn Bitcoin-winsten en opschept over hoe geweldig zijn investeringsinstincten zijn. Ik kan niet wachten!

Beroemdheden beginnen met Bitcoin

Een groot aantal beroemdheden heeft onlangs hun interesse getoond in Bitcoin en andere cryptocurrencies voor investeringen en algemene informatie. Maisie Williams, de actrice die Arya Stark speelde in de Game of Thrones-serie, hield onlangs een Twitter-poll om investeringsadvies van haar fans te krijgen. Ze wilde weten of ze al dan niet long moest gaan op Bitcoin.

 

Williams 'verzoek’ ontketende een Twitter-schertssessie met allerlei mensen die haar beleggingsadvies gaven. De enquête zelf werd gewonnen door de pro-Bitcoin-gemeenschap en deze raadde haar aan om in Bitcoin te investeren. De Twitterati hadden ook een goede dag met een leuk memefest. "Een meisje koopt Bitcoin?" was een van de meest hilarische memes. Maar afgezien van de gewone Twitterati, werden andere beroemdheden en publieke persoonlijkheden onderdeel van de thread.

Tesla CEO Elon Musk antwoordde ook in een cryptische tweet en zei: "gooi een Bitcoin naar je witcher". Het was volledig onjuist van hem, aangezien Williams nog nooit heeft gewerkt in de Witcher-serie die wordt uitgezonden op Netflix. Ze maakte deel uit van de Game of Thrones-serie. Williams had een gevat antwoord klaar: "Hoe gaat het met Blue Origin?". Dat was een passend antwoord, want Blue Origin is een ruimtevaartbedrijf dat is opgericht door Amazon-CEO Jeff Bezos, dat rivaliseert met Musks SpaceX. Het was dus een subtiele herinnering aan Musk om zijn informatie juist te krijgen.

 

Michael Saylor, CEO van Microstrategy, reageerde op haar oorspronkelijke verzoek en noteerde zijn eigen investering in Bitcoin ter waarde van $ 500 miljoen. Andere Bitcoin-miljardairs en investeerders gaven ook hun mening over de kwestie. Williams tweette uiteindelijk een bedankje naar haar volgers en zei dat ze er toch een paar had gekocht.

Conclusie

Het is geweldig om te zien dat verschillende beroemdheden in Bitcoin investeren. Veel van deze beroemde mensen hebben echter geen idee hoe ze in Bitcoin moeten investeren en ze zijn even goed geïnformeerd als de rest van de wereld, dus vraag altijd advies van ervaren investeerders en lees je in voordat er geld bij komt kijken.