Skip to main content

Bitcoin nieuws

Skybridge Capital bezit nu $ 310 miljoen aan BTC en verwacht dat de Bitcoin koers in de voorzienbare toekomst $ 535.000 zal bereiken

 

Het in de VS gevestigde alternatieve investeringsbedrijf Skybridge Capital heeft bekendgemaakt dat het onlangs gelanceerde Bitcoin Fund momenteel Bitcoins bezit ter waarde van $ 310 miljoen. Skybridge verwacht dat de Bitcoin koers tegen het einde van het jaar $ 100.000 zal bereiken en dat 1 BTC in de nabije toekomst mogelijk wel $ 535.000 waard zal zijn.

Het Skybridge Bitcoin Fund 

De Bitcoinpositie van Skybridge bestaat uit $ 25,3 miljoen van het eigen vermogen van het bedrijf, terwijl het resterende bedrag van $ 310 miljoen bestaat uit het geld dat afkomstig is van de klanten van Skybridge. De fondsen die momenteel in het Skybridge Bitcoin Fund worden gehouden, werden door de klanten van het bedrijf geïnvesteerd gedurende een korte periode, variërend van november tot december 2020.

Het Bitcoin Fund van Skybridge staat open voor zowel institutionele als individuele beleggers, met de vereiste minimale investering van $ 50.000. Fidelity Digital Assets, een van de leiders in het leveren van Bitcoin-diensten voor instellingen, zal dienen als de bewaarder van Skybridge's BTC, en het fonds zal worden gecontroleerd door het in Londen gevestigde bedrijf Ernst & Young.

Reden van de BTC investering 

Ray Nolte, de Chief Investment Officer van Skybridge Capital, heeft onlangs de redenen bekendgemaakt van zijn bedrijf om zo'n enorme BTC-positie te openen. Volgens Nolte is investeren in BTC een noodzaak omdat "Bitcoin een sterk alternatief biedt voor goud als waarde opslag en bescherming tegen toekomstige inflatie" in tijden van een economische crisis die wordt veroorzaakt door de recordhoge overheidsuitgaven en het drukken van geld.

Verwachting toekomstige Bitcoin koers 

Skybridge's oprichter en managing partner Anthony Scaramucci, ook bekend om zijn voormalige functie als communicatiedirecteur van president Donald Trump, heeft opgemerkt dat het adoptieproces van Bitcoin zich nog in de beginfase bevindt en dat hij gelooft dat 'Bitcoin nog in de beginfase is als een opwindende nieuwe activaklasse ”.

Scaramucci heeft ook uitgelegd dat de reden voor Skybridge's prijsvoorspelling van $ 535.000 het feit is dat, aangezien bitcoin "een goudvervanger of digitaal goud" is, het redelijk is om te verwachten dat het in de nabije toekomst ten minste de helft van de huidige marktkapitalisatie van goud zal bereiken. Gezien de huidige marktkapitalisatie van goud, ter waarde van $ 10 biljoen, zou Bitcoin, wanneer het 50% van de huidige kapitalisatie van goud bereikt, $ 535.000 waard zijn.

De huidige BTC-bullrun 

Met de lancering van zijn $ 310 miljoen Bitcoin Fund is Skybridge Capital weer een andere belangrijke institutionele Bitcoin-investeerder geworden die nu voor meer dan $ 100 miljoen aan BTC bezit. De instroom van institutioneel geld in de BTC markt wordt door experts beschouwd als een van de belangrijkste redenen voor de huidige spectaculaire BTC-bullrun, waarbij de digitale valuta vandaag nog een nieuw record van $ 35.952 (BitMex) heeft bereikt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram