Bitcoin consolideert onder $ 38k en de man die $255 miljoen aan crypto verloor zegt dat hij er "vrede mee heeft gesloten"

bitcoin 

Afbeeldingsbron: pixabay.com

De Bitcoin koers zag gisteren een kleine opwaartse actie zoals eerder voorspeld. De grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie steeg op een gegeven moment tot $ 37,8k voordat het weer terugliep tot ongeveer $ 34,9k op het moment van schrijven. Over het algemeen was de marktactiviteit gisteren opnieuw traag, aangezien verschillende altcoins bullish bewegingen lieten zien terwijl Bitcoin slechts licht steeg. Over het algemeen bleef de BTC koers gisteren grotendeels stabiel. Vannacht en vanochtend daalde de koers weer wat tot de steun op $ 35k.

Ander nieuws: Stefan Thomas, de man die 7002 BTC ($ 255 miljoen) verloor als gevolg van een vergeten wachtwoord, zei dat hij "vrede heeft gesloten" met zijn verloren fortuin. En Grayscale, een Bitcoin-investeringsfonds, wordt nu uitgedaagd door een ander groot cryptofonds. Nu meer institutionele beleggers gebruikers de mogelijkheid geven om de crypto-ruimte binnen te komen, worden de toekomstperspectieven voor BTC met de tijd steeds beter.

Bitcoin consolideert

Bitcoin zit momenteel opnieuw vast tussen $ 35 en $ 37,5k. Dit volgt op onze eerdere voorspelling dat de cryptocurrency consolideert onder de $ 38k en dat de zaken duidelijker zullen worden zodra het proces is voltooid.

De belangrijkste cryptocurrency steeg van ongeveer $ 35,5k tot zo hoog als $ 37,8k, zoals eerder vermeld. Vannacht en vannochtend, daalde Bitcoin echter weer lichtjes tot ongeveer $ 34k. Over het algemeen wordt de cryptocurrency binnen 5% van zijn waarde verhandeld en wordt deze als zeer stabiel beschouwd voor de crypto-sector. De bulls hebben de uitdaging van de beren onder de $ 34k uitgevochten en het lijkt erop dat deze waarde in ieder geval enige tijd de volgende belangrijke steun zal zijn.

bitcoin koers grafiek

Deze consolidatie van de Bitcoin koers gaf in sommige gevallen ruimte voor een nieuwe altcoin-rally. De belangrijkste winnaars van gisteren waren Polkadot (DOT), Cardano (ADA) en Uniswap (SWAP) munten. Twee van deze projecten (Polkadot en Uniswap) hebben betrekking op Decentralized Finance (DeFi), terwijl Cardano wordt gezien als een DeFi-enabler. Dus over het algemeen laat de DeFi-sector indrukwekkende winsten zien en zal dit waarschijnlijk blijven doen in de nasleep van een zwakke Bitcoin-handelsdag.

De grootste opwaartse beweging gisteren was van Polkadot, dat een verbazingwekkende 30% en meer steeg om Litecoin en XRP naar de vierde plaats op basis van marktkapitalisatie te verdringen. Het DeFi-project is nu alleen nog minder waard dan Bitcoin, Ethereum en USD Tether, wat een grote prestatie is.

Uniswap, de grootste gedecentraliseerde cryptocurrency-exchange, ziet ook een prijsstijging van zijn native token. Het staat nu op # 17 in de hitlijsten met een stijging van ongeveer 17%. Cardano's koers steeg in totaal met ongeveer 12,7%.

De rest van de cryptocurrency-markt steeg ook, maar niet zoals deze drie munten. De meeste groei in andere munten was grotendeels beperkt tot minder dan 6%.

In ander nieuws….

Man die $ 255 miljoen aan BTC verloor heeft er nu vrede mee

Stefan Thomas, een man uit San Francisco die 7002 BTC ($ 255 miljoen) verloor, heeft eindelijk “vrede” met de zaak. Thomas logde uit bij zijn Bitcoin-wallet en verloor het wachtwoord. Hij heeft al 8 van de 10 wachtwoordpogingen gedaan en er zijn er nog maar twee over. Als hij het bij die twee fout heeft, zal zijn fortuin waarschijnlijk voor altijd verloren gaan, aangezien de wallet is ontworpen om zichzelf dan volledig af te sluiten.

Zou jij er vrede mee kunnen als je ooit op een dag $ 255 miljoen zou verliezen?

Grayscale heeft een nieuwe uitdager

Grayscale Bitcoin Trust is een van de grootste spelers in de cryptowereld van vandaag, maar het kan gezonde concurrentie tegemoet zien van een uitdager genaamd Osprey Funds Bitcoin Trust.

Osprey schudt de sector wakker met slechts 0,49% beheerskosten, in tegenstelling tot de relatief hoge vergoedingen van 2% die Grayscale van zijn klanten vraagt. Deze stap wordt zeker toegejuicht door crypto-gebruikers, omdat het de concurrentie zal aanmoedigen en zal resulteren in lagere exploitatiekosten voor alle gebruikers.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram