Skip to main content

Bitcoin nieuws

Bitcoin consolideert boven $ 55k terwijl het populaire S2F model tegen het einde van 2021 een BTC koers van$ 288k voorspelt

 

Afbeeldingsbron: Zeevveez onder CC

Bitcoin consolideert op dit moment boven $ 55k en probeert genoeg momentum te verzamelen om een ​​laatste bullish aanval naar nieuwe recordhoogtes te maken. De grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie bracht het grootste deel van de dag door binnen een relatief smal bereik van $ 55k- $ 57k, aangezien verdere prijsstijgingen moeilijk te bereiken bleven.

Ander nieuws: het populaire Bitcoin-voorspellingsmodel Stock-to-flow (S2F), dat in de loop der jaren griezelig nauwkeurig is geweest bij het voorspellen van de juiste Bitcoin koers, voorziet een waardering van $ 288.000 voor de cryptocurrency tegen het einde van het jaar.

Ook wint een nieuwe conventie voor het aanbieden van tokens tegenwoordig aan kracht, genaamd Non Fungible Tokens (NFT). Onlangs heeft een NFT-aanbod genaamd Beeple meer dan $ 60 miljoen aan crowdfunding opgehaald. NFT werkt op dezelfde manier als eerdere Initial Coin Offerings (ICO's) en Initial Exchange Offerings (IEO's). Daarover later meer.

Bitcoin stabiel boven $ 55k

Bitcoin bracht het grootste deel van de dag door tussen $ 55k en $ 57k. Hoewel de BTC koers grotendeels lichtjes neerwaarts bleef dalen, was er later een trendverandering waarneembaar die de prijzen weer boven de $ 57k stuwde. De onmiddellijke vooruitzichten van Bitcoin zijn op dit moment behoorlijk optimistisch. Maar ondanks de positieve vooruitzichten, staan ​​de bulls voor de uitdaging om op overtuigende wijze de $ 57k te overwinnen. Dit is misschien te wijten aan de dreigende weerstand van $ 58,8k die de huidige all time high van de digitale valuta vertegenwoordigt. Misschien geven de stieren de juiste hoeveelheid respect aan de vorige high voordat ze deze later alsnog doorbreken.

Afgezien van een hoogst onwaarschijnlijke koersdaling in de nabije toekomst tot onder de $ 54k, lijkt de cryptocurrency echter bedoeld om een ​​nieuwe aanval aan de top te lanceren. De volgende aanzienlijke weerstand na $ 58,8k is een psychologische weerstand van $ 60k en daarna $ 70k. Als de bulls echter al opbranden tijdens deze huidige worsteling tussen $ 55k- $ 57k, dan kan de BTC koers moeite hebben om er boven uit te komen.

Bitcoin koers grafiek

Altcoins worstelen terwijl Bitcoin zijn suprematie uitbreidt

Ondanks dat Bitcoin het hoogste punt ooit naderde en een duidelijke bullish bias vertoonde, hadden andere cryptocurrencies grote moeite om zijn winsten te evenaren. De meeste altcoins hadden over het algemeen een trage dag, en bijna geen van hen kon aanzienlijke winsten boeken, behalve kleinere tokens zoals THETA (THETA, 22,5%).

In plaats daarvan verloren de meeste altcoins iets tegenover de dollar. De dominantie van Bitcoin is nu weer boven de 60% in de markt, wat een belangrijk teken is van een mogelijk aanstaande forse bull run. Telkens wanneer Bitcoin zijn marktaandeel vergroot, reageert het meestal met een grote bull-run.

In ander nieuws….

S2F model voorspelt nog steeds een Bitcoin koers van $ 288k

Een van de meest betrouwbare Bitcoin-voorspellingsmodellen (het Stock to Flow model) is van mening dat Bitcoin tegen het einde van dit jaar wel $ 288.000 kan bereiken. Dit vertegenwoordigt een enorme stijging van 4,8 keer ten opzichte van de huidige koers en zal de totale marktkapitalisatie boven de $ 5 biljoen brengen.

Het Stock-to-Flow (S2F) model was nauwkeurig in het voorspellen van enkele van de grote prijssprongen en crashes gedurende de laatste jaren van het bestaan ​​van Bitcoin. Niet elk model is echter nauwkeurig en momenteel handelt de cryptocurrency 24% boven de huidige S2F-evaluatie. Dus alleen de tijd kan uitwijzen of de Bitcoin koers dit magische niveau binnen de komende 8-9 maanden kan bereiken.

Beeple NFT haalt meer dan $ 68 miljoen op

Een nieuw Non Fungible Token (NFT) -project heeft bij een recente verkoop meer dan $ 68 miljoen opgehaald. Digitale kunstenaar Beeple organiseerde deze NFT-verkoop en haalde dit absurde bedrag op voor zijn nieuwste digitale kunstcreatie getiteld Everydays: The First 5000 Days.

NFT's zijn unieke tokens die worden uitgegeven om digitaal eigendom en uitwisseling van unieke items zoals kunstwerken, spelbeloningen en andere items te erkennen. Ze zijn de nieuwste rage op de cryptomarkt na ICO's en IEO's. De belofte van NFT's is dat deze tokens unieke items vertegenwoordigen en daarom "niet vervangbaar" zijn in tegenstelling tot vergelijkbare tokens zoals Bitcoin en het grootste deel van de cryptomarkt. Het is echter een nieuw genre en investeerders doen er goed aan er voorzichtig mee te zijn.

De zoon van Bitcoin-criticus Peter Schiff zet 100% van zijn portefeuille om in Bitcoin

Spencer Schiff, de zoon van een van de grootste Bitcoin-critici Peter Schiff, heeft bijna al zijn bezittingen omgezet in Bitcoin. Deze actie is momenteel een bron van geweldige memes op sociale media en dergelijke.

Schiff is een goudfanaat en gelooft dat de waarde van goud in de nabije toekomst sterk zal toenemen. Hoewel het altijd een goed idee is om je vermogen te diversifiëren, deelt Spencer Schiff duidelijk de honger van zijn vader naar goud niet. Peter daarentegen noemde zijn zoon “gehersenspoeld”, overwoog openlijk om hem te onterven en maakte hem belachelijk op sociale media. Het is veilig om te zeggen dat deze vader-zoonrelatie overweldigd is door de Bitcoin-goud-oorlog. Peter zou hier wat klasse moeten tonen en zijn eigen zoon niet belachelijk moeten maken op sociale media.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram