Skip to main content

Bitcoin nieuws

Bitcoin zakt naar $ 51k en een vrouw verlaat haar man om het bijkopen van Bitcoin

 

Afbeeldingsbron: pixabay.com

Bitcoin zakte eerder op de dag onder $ 51k toen de beren enige controle terugwonnen in de marktstrijd met de bulls. De grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie was eerder op de dag dicht bij een beslissende stap onder de $ 50k, maar de koers veerde terug van deze belangrijke psychologische grens. De bulls doen nu hun best om wat herstel boven de $ 52k te realiseren, maar de inspanningen schieten op dit moment tekort.

In ander nieuws plaatste een Reddit-gebruiker een thread waarin hij beweerde dat zijn vrouw hem verliet omdat hij meer Bitcoin had gekocht. Volgens de post wilde zijn vrouw dat hij zijn Bitcoin-bezit voor $ 60k zou verkopen, maar hij deed het niet en kocht in plaats daarvan wat meer tijdens de recente dip onder $ 53k. Daarover later meer.

De Indiase regering verplicht particuliere bedrijven om hun eigendomsgegevens over cryptocurrency aan de vereiste toezichthouder te overhandigen. Dit mandaat zou veel bedrijven ongemakkelijk kunnen maken over de toekomst, omdat het zou betekenen dat de overheid zal proberen alles wat crypto is in de gaten te houden en als gevolg daarvan veel strenger zal zijn.

Bitcoin zakt onder $ 51k

Bitcoin had over het algemeen een zeer bearish dag, aangezien de cryptocurrency onder de belangrijkste ondersteuning van $ 53k daalde en tijdens het proces een dieptepunt van meerdere weken van $ 50,4k bereikte. Zoals steeds weer werd vermeld in onze vorige analyse van de afgelopen weken, was de ondersteuning van $ 53k belangrijk omdat het beren in staat zou stellen weer in beeld te komen.

Nu is de $ 50k-ondersteuning in het vizier voor beren en als ze deze overtreden, zullen ze een zekere mate van langetermijncontrole over de toekomst van de BTC koers naar zich toe trekken. Voorlopig is de cryptocurrency echter nog steeds boven de $ 50k en als gevolg daarvan hebben de beren niet de volledige controle en moeten ze grotere terugtrekkingen boeken om het tij te keren.

De dag begon met een Bitcoin koers van rond de $ 56k en ging blijkbaar helemaal nergens heen. Het belangrijkste digitale item wisselde al meer dan een paar weken af ​​tussen het bereik van $ 53.000 - $ 59.000. Maar onmiddellijk kwamen de beren brullend terug in het toneel en de koers daalde in de vroege uren van de dag onder de $ 53.000. Het speelde tot het middaguur met dit cruciale steunniveau en daarna daalde de koers deze keer overtuigend en ging onder de $ 51k. Het is sindsdien grotendeels rond die waarde gebleven tothet moment van publiceren, toen het een lichte stijging boekte boven $ 52k.

In de toekomst moeten de bulls de koers onmiddellijk boven de $ 53k krijgen. De verloren tijd zal het tij weer naar de beren keren. De beren daarentegen zijn aangemoedigd en zouden binnenkort ook de koers onder de $ 50k willen trekken en nu ligt dat binnen hun bereik.

Bitcoin koers grafiek

Altcoins boeken verliezen

Andere cryptocurrencies boekten de afgelopen 24 uur aanzienlijke verliezen. Veel van deze altcoins boekten aanzienlijke verliezen die verder gingen dan het dagelijkse verlies van Bitcoin en het laat zien dat de markt reageert op het feit dat Bitcoin onder zijn cruciale steun gaat. Ethereum (ETH, -5%), Binance Coin (BNB, -9%), Polkadot (DOT, -11%), Uniswap (SWAP, -10%) en Litecoin (LTC, -8,5%) behoorden tot de grote verliezers onder de top altcoins van vandaag.

In ander nieuws….

Vrouw verlaat echtgenoot voor het kopen van meer Bitcoin

Getrouwde Bitcoin-houders pas op, want een Reddit-gebruiker postte een verhaal over dat zijn vrouw hem verliet omdat hij tijdens de recente dip meer Bitcoin kocht. De gebruiker schreef over zijn vrouw:

'Ze is net vertrokken om bij haar zussen te gaan logeren. Ze is super boos dat ik niet verkocht heb voor 60k en kijkt naar de prijs en scheldt me dan uit. Ik blijf haar vertellen dat we het geld niet nodig hebben en genoeg cash hebben. We leven leuk. Maar vandaag betrapte ze me op het kopen van de dip en was zo pissig dat ze me bijna sloeg! Ze pakte haar koffers en ging naar haar zussen om daar te blijven. "

Het is misschien wel een fictief verhaal dat door een gebruiker is verzonnen om viraal te gaan, maar het is een grappige situatie en een les voor alle gelukkig getrouwde Bitcoin-bezitters. Misschien als de koers “to da moon” gaat, zal ze ongelijk krijgen en kun je het haar inwrijven! Er is ook nog een les voor alle toegewijde mensen; als hij / zij je niet kan ondersteunen bij een koers van $ 60k, verdient ze de $ 150k die mogelijk komt, ook niet!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram