Skip to main content

Bitcoin nieuws

Starbucks start met het accepteren van Bitcoin-betalingen

Starbucks 

Starbucks is onlangs een partnerschap aangegaan met iPayYou om Bitcoin-betalingen te accepteren. Deze nieuwe functie is alleen beschikbaar voor Starbucks-gebruikers die de mobiele applicatie gebruiken om mee te betalen.

De nieuwe zet van Starbucks wordt gezien als een van de vele manieren om van de populariteit van cryptocurrencies, met name Bitcoin, te profiteren. Met deze samenwerking met iPayYou biedt Starbucks hun mobiele gebruikers een manier om betalingen te doen met Bitcoin. Klanten die de mobiele app gebruiken, gebruiken de geïntegreerde Bitcoin-portemonnee om de bestelde artikelen te betalen. Het iPayYou-platform biedt bedrijven een efficiënte manier om betalingen in Bitcoin-vorm te ontvangen, aangezien het cryptocurrencies omzet in USD zodra ze worden ontvangen. Deze mogelijkheid wordt 'Bitcoin Direct naar Starbucks' genoemd.

Welke gevolgen heeft dit voor de digitale markt?

Veel mensen hebben hun mening gegeven over de toenemende acceptatie van Bitcoin en andere cryptocurrencies als betaalmiddel. Volgens Michael Becker van Connected marketeer Institute verandert de financiële wereld. Om deel uit te maken van deze verandering, moeten bedrijven en mensen zich aanpassen om te genieten van de ongelooflijke voordelen die worden gerealiseerd in een digitale economie. Hij voegde er ook aan toe dat fysiek contant geld binnenkort tot het verleden zal behoren, aangezien de wereld digitale valuta en technologie omarmt.

Hoe werkt de integratie van Starbucks met de Bitcoin-portemonnee?

Om de iPayYou-service die is geïntegreerd in de Starbucks-app te gebruiken, moeten klanten een willekeurige hoeveelheid Bitcoin naar het platform overbrengen. iPayYou zal de Bitcoin overzetten naar de Starbucks-app als echt contant geld met behulp van realtime wisselkoersen. Meer dan een miljoen klanten gebruiken de Starbucks-app om online een bestelling te plaatsen. De uitdaging ligt echter in het motiveren van deze gebruikers om Bitcoin te gebruiken, zodat het systeem werkt en duurzaam blijft.

De populariteit van Bitcoin is gestegen, maar deze trend kan wellicht snel eindigen vanwege de volatiliteit. De spelers uit de industrie zijn echter nog steeds optimistisch dat de bull-trend zich zal voortzetten met een toekomstige prijs van meer dan $ 300.000.

Starbucks heeft onlangs onderzoek gedaan naar meer mobiele innovaties en ervoor gezorgd dat ze een voorsprong op hun concurrenten krijgen. Onlangs lanceerde Starbucks hun nieuwe onderneming op het gebied van AI, waarvan hun mobiele klanten aanzienlijk zullen profiteren. Bovendien integreren ze ook WeChat, een mobiele berichtentoepassing, in hun systemen. Het hebben van WeChat als onderdeel van hun mobiele platform zal Starbucks helpen om een ​​aanwezigheid op de Chinese markt te verkrijgen.

Starbucks begrijpt hoe belangrijk het is om te focussen op consumentengedrag en -patronen. Deze strategie zal dit bedrijf in wezen helpen om in de toekomst een toonaangevend merk te blijven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram