Skip to main content

Bitcoin nieuws

De Bitcoin koers bleef stabiel op $ 62,5k en fondsbeheerder noemt BTC een geweldige koop op $ 62k

Bitcoin 

Afbeeldingsbron: Zach Copley onder CC

De Bitcoin koers is momenteel stabiel op $ 62,5k, aangezien de voortgang wat vertraagt ​​in de nasleep van de Coinbase-aandelennotering op Nasdaq. De grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie had opnieuw een trage dag bovenaan de hitlijsten en de rest van de markt vertraagde ook aanzienlijk. Afgezien van een paar uitschieters, bleef de meerderheid van de cryptocurrencies de afgelopen 24 uur stabiel. Daarover later meer.

Ander nieuws: een prominente CEO van Venture Capital heeft verklaard dat Bitcoin een geweldige koop is, zelfs tegen een relatief hoge prijs van ongeveer $ 62.000. De fondsbeheerder is van mening dat de belangrijkste cryptocurrency in de toekomst een aanzienlijk potentieel heeft en een aankoop voor $ 62k zou wel eens een geweldige zet voor de toekomst kunnen blijken te zijn. Daarover later meer.

Aan de andere kant gelooft de CEO van investeringsmanagementgigant Blackrock dat cryptocurrencies waarschijnlijk geweldige activaklassen zullen worden. Maar tegelijkertijd gelooft hij dat ze de reguliere fiat-valuta's niet zullen vervangen vanwege grote verschillen en mogelijkheden. Hij gaf deze opmerkingen tijdens een discussie als onderdeel van NBC's Squawk Box.

Bitcoin koers stabiel op $ 62,5K

Bitcoin bleef een groot deel van de dag verankerd tussen $ 62k en $ 63k met tussendoor wat ups en downs. De cryptocurrency boekte gisteren een nieuw record, toen het maar liefst $ 65k bereikte. Sindsdien is de vooruitgang van de BTC koers naar nieuwe hoogtepunten echter tot stilstand gekomen. Hoewel de trend nog steeds bullish is, heeft de afkoeling wat twijfel gezaaid over de onmiddellijke toekomst.

Bitcoin begon de afgelopen 24 uur rond $ 62,8k. Vanaf dat moment werd de cryptocurrency binnen een paar uur geconfronteerd met een lichte daling tot slechts $ 61,6k. De koers herstelde zich kort daarna en steeg in de komende 6-7 uur tot $ 63,5k. Daarna schommelde het digitale activum de rest van de dag tussen $ 62.000 en $ 63.000. De algehele volatiliteit was vrij laag (ongeveer 2-3%) en laat zien dat de koers momenteel consolideert onder $ 65k voordat de volgende stap wordt gezet.

De vraag is nu hoe lang deze consolidatiefase zal duren. In de korte geschiedenis van Bitcoin is het duidelijk dat zodra het digitale activum na een lange tijd overtuigend uit een smalle range breekt, het meestal niet vastloopt in de onmiddellijke nasleep ervan.

Op dit moment is het dus niet te verwachten dat de crypto lang op dit niveau zal blijven liggen. Als het overtuigend boven $ 65k komt, betekent dit dat de beweging boven $ 61,8k (hoogste punt ooit in maart) succesvol was en dat Bitcoin door kan gaan met het posten van nieuwe hoogtepunten. Als de cryptocurrency echter teruggaat tot onder $ 62k en dan nog lager dan $ 60k, zal dit in toenemende mate het feit bevestigen dat de beweging boven $ 62,5k een bull trap was die plaatsvond vanwege de Coinbase-beursgang alleen. Dus $ 60k is de serieuze steun die een doelwit is voor de beren, terwijl de bulls eye de weerstand van ongeveer $ 65k is om verder te kunnen aan met de bullish opmars van de afgelopen dagen.

Bitcoin koers grafiek

Altcoins stabiel, maar sommige tonen grote winsten

Het grootste deel van de altcoin-sector had over het algemeen een langzame dag zonder aanzienlijke beweging, behalve enkele uitschieters die opnieuw nieuwe winsten wisten te boeken. Ethereum (ETH, 3,5%) had over het algemeen een trage dag, maar het slaagde er eerder vandaag in om een ​​nieuw recordniveau van ongeveer $ 2,49k te posten. Uniswap (UNI, 10,5%), Chainlink (LINK, 12,89%), VeChain (VET, 9,2%) en Tron (TRX, 12,5%) behoorden tot de grote winnaars van vandaag. Tijdens het schrijven van dit artikel, begon een meerderheid van de cryptomarkt opwaartse trends te posten.

In ander nieuws….

Fondsbeheerder: Bitcoin is een geweldige koop voor $ 62k

Jeff Ross, de CEO van VailShire Capital Management, is van mening dat Bitcoin zelfs tegen een relatief hoge prijs van $ 62k een geweldige koop voor de toekomst is. Deze opmerkingen maakte hij in een recente tweet over de laatste ontwikkelingen.

Hij twitterde:

"Advies: de prijs zou boven het oude‘ plafond ’van ~ $ 61.250 moeten sluiten en dan hoger moeten stijgen. Geweldige kans om te kopen voor de volgende etappe hoger. "

Volgens Ross zou dit gebied een grote omkering van steun en weerstand kunnen blijken te zijn en als dit lukt, zou het ertoe leiden dat de crypto op korte termijn nieuwe hoogten bereikt.

Bitcoin worstelt momenteel relatief rond $ 62,5k met een afkoeling van de koersbeweging naar boven, maar kan zeker weer stijgen als de bulls in staat zijn om de laatste correctie terug naar vorige niveaus te niet te doen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram