Real Vision doet voor $ 35 miljoen aandelenfinanciering: is dit het begin van een cryptorevolutie in financiële media?

Real Vision 

Real Vision, het financiële mediakanaal van de charismatische investeerder Raoul Pal, heeft onlangs $ 35 miljoen aan aandelenfinanciering opgehaald. Volgens bronnen geciteerd door CoinDesk, heeft Real Vision Group SECZ al de eerste tranche van $ 25 miljoen ontvangen, terwijl de tweede tranche van $ 10 miljoen momenteel wordt afgerond.

De eigenaar van Real Vision, Raoul Pal, is een bekende persoonlijkheid in de cryptogemeenschap. Als voormalig hedgefondsmanager bij Goldman Sachs ging hij in 2004 op 36-jarige leeftijd met pensioen en richtte hij zich op zijn twee nieuw opgerichte bedrijven: Global Macro Investor en Real Vision Group.

Pal over Bitcoin 

Pal heeft naam gemaakt als een gerenommeerde Bitcoin-stier. In de afgelopen paar jaar heeft de voormalige medewerker van Goldman Sachs herhaaldelijk BTC met goud vergeleken, verklaard dat "Bitcoin het nieuwe goud" is en zelfs een ultra-bullish Bitcoin-prijsvoorspelling gegeven door te zeggen dat de originele cryptocurrency binnen enkele jaren $ 1 miljoen zal bereiken jaar.

Een van de belangrijkste ambities van Pal was altijd het overbruggen van de werelden van traditionele financiën en blockchain. Real Vision maakt deel uit van het realiseren van dit doel, omdat het naadloos informatie met betrekking tot traditionele markten (zoals bankieren of beleggen in hedgefondsen) combineert met nieuws over cryptocurrency.

"We zijn van plan een enorm spel te spelen in online onderwijs, een baanbrekende uitbreiding van ons communityplatform en verdere investeringen in ons Real Vision Crypto-kanaal - omdat het steeds duidelijker wordt dat digitale activa de toekomst van financiën zijn", aldus Pal. in een gesprek met CoinDesk.

Vertrouwen in Real Vision 

De aanzienlijke financiering die Real Vision heeft verworven, toont het vertrouwen van investeerders in het feit dat blockchain-gerelateerde financiële media in de toekomst steeds populairder zullen worden en de crypto-nieuwsmarkt zal blijven groeien.

Tot nu toe zijn Bitcoin en andere op blockchain gebaseerde cryptocurrencies ernstig mishandeld door de reguliere financiële media. Hoewel Bitcoin veel te groot is geworden om genegeerd te worden, hebben grote financiële nieuwszenders heel weinig gedaan om de investeerders die vooral bekend zijn met meer traditionele activatypes, kwaliteitsinformatie over digitale valuta te bieden.

In plaats van Bitcoin objectief te behandelen, zijn veel reguliere financiële nieuwsbronnen platforms geworden voor crypto-sceptici die verkeerde informatie verspreiden, zoals het beruchte nepnieuws over de vermeende schadelijke impact van Bitcoin op het milieu. Aan de andere kant zijn er de strikt op crypto gerichte nieuwswebsites, die meestal te optimistisch zijn en daarom ook niet objectief.

Real Vision streeft ernaar een middenweg te vinden en een redelijk en betrouwbaar financieel mediakanaal te creëren dat geïnformeerd en goed onderbouwd nieuws zou brengen over zowel traditionele als digitale activa.

“It’s a no bull website, and a no bull conversation about the market, whereas every other periodical or news organization – they always have their angle”, zei Pal.

Hieronder het meest recente interview met Pal op Real Vision waarin hij in gaat op het veranderende economische macro-vooruitzicht. Hij vertelt over zijn verwachtingen voor de dollar, crypto, goud, grondstoffen, aandelen, tech-aandelen en meer.....

 

Meer zien van Real Vision? klik hier

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram