“Crypto-orakel” voorspelt Bitcoin koers van $ 100.000 dit jaar wanneer steun op $ 30k houdt

Bitcoin koers stijgt 

Orakel Vinny Lingham denkt dat de Bitcoin koers dit jaar nog steeds $ 100K kan bereiken als het $ 30K vast weet te houden

De voormalige CEO van Gyft en de medeoprichter van het project Civic, Vinny Lingham, wordt soms een 'orakel' genoemd voor het correct voorspellen van de toekomstige Bitcoin koers. Vanaf 2016, heeft Lingham in de loop der jaren bij verschillende gelegenheden correcte Bitcoin-prijsvoorspellingen gedaan. Hoewel de koers van Bitcoin de afgelopen weken lager is geweest na het verlies van meer dan 40% in de afgelopen drie maanden, heeft Lingham een ​​optimistisch vooruitzicht als de steun op $ 30k weet te houden.

Optimistische Bitcoin koersvoorspellingen

Vinny Lingham doet weer een Bitcoin (BTC) prijsvoorspelling en als hij dat doet, luisteren een flink aantal mensen. Lingham geeft doet jaren (sinds 2016) koersvoorspellingen en vaak heeft hij het daarmee bij het rechte eind gehad. Dat is de reden dat men hem het “orakel” noemt.

Vinny Lingham: "$ 100K nog steeds waarschijnlijk als Bitcoin-steun op $ 30K houdt"

Bitcoin koers grafiek 

Bitcoin (BTC) dag-grafiek ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Bitcoin bereikte een hoogtepunt van $64.895 op 11 april 2021 en bereikte een dieptepunt van $28.600 op 22 juni 2021.

Goede trackrecord

De Bitcoin-voorspellingen van de medeoprichter van het project Civic's zijn niet altijd optimistisch en zijn oproepen zijn meestal conservatiever dan mensen met bizarre voorspellingen. Toch denkt Lingham, net als vele anderen, dat er een mogelijkheid is dat BTC in 2021 een waarde van zes cijfers kan bereiken. 

"Als $ 30K blijft houden, zullen we dit jaar waarschijnlijk $ 100K Bitcoin breken", tweette Lingham afgelopen zondag.

Een aantal mensen reageerde op de tweet van Lingham en één persoon schreef: “De legende heeft gesproken. De vorige keer [voorspelde] hij BTC, ETH, [en] FIL en uiteindelijk [pompten ze] hard. Veel respect."

Lingham 'verwacht later dit jaar een grote rally'

Vier dagen geleden stuurde Lingham ook een bullish tweet en herinnerde hij zijn 184.000 Twitter-volgers aan een tweet die hij op 23 mei schreef. In die tijd in mei zei Lingham: "2021 lijkt veel op 2013 ..." Zijn bullish tweet van juni 22, retweette zijn verklaring van mei en hij merkte op: 

“Je hoorde het hier als eerste. Verwacht later dit jaar een grote rally…”

De medeoprichter van Civic besprak eerder deze maand ook El Salvador, toen president Nayib Bukele en het Salvadoraanse congres BTC wettig betaalmiddel in het land maakten. Lingham schreef dat de implicaties  van de ontwikkelingen in El Salvador verbluffend zijn.

"Bitcoin is net veranderd van niet door de staat gesanctioneerd geld naar door de staat gesanctioneerd geld", tweette Lingham. “Ik ben er nog niet uit of dit goed of slecht is. #popcorntime," voegde hij eraan toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram