Bitcoin stijgt boven $ 44,5k nu Twitter de Crypto-fooi functie voor alle gebruikers lanceert

Twitter BTC fooi functie 

Bitcoin zette zijn herstel eerder vandaag voort en bereikte een hoogte van $ 45k voordat hij iets terugliep tot ongeveer $ 44,5k op het moment van schrijven. De grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie daalde eerder in de week onder $ 40k, maar is er nu in geslaagd om de meeste van die verliezen goed te maken met een snel herstel. Altcoins stegen ook vandaag, velen van hen presteerden beter dan Bitcoin zelf. Daarover later meer.

In ander nieuws lijkt het erop dat wij van Bitcoin Koers gelijk hadden, aangezien Twitter officieel een crypto-fooifunctie op zijn platform voor alle gebruikers heeft aangekondigd. Daarover later meer.

Bitcoin.org, een van de baanbrekende crypto-wallets in de sector, werd opnieuw getroffen door een cyberaanval. Het ging eerder vandaag offline en bleef dat een tijdje. Bij het ter perse gaan is de website echter weer in de lucht. Cobra, de anonieme entiteit achter de werking van de website, tweette dat de website werd gemanipuleerd door hackers die er hun eigen zwendel in hadden gestopt. Hoewel de website nu weer in de lucht is, is er geen verdere informatie over het probleem en wachten gebruikers op een update van Cobra.

De populariteit van Dogecoin is nog steeds hoog, ondanks de voortdurend dalende transacties en prijsverliezen. De acht grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie vloog 4 a 5 maanden geleden omhoog, maar de speculatieve zeepbel was gebarsten en zelfs Elon Musk kon hem niet opnieuw opblazen. Ondanks dat de prijs stagneert, zijn de fundamenten echter nog steeds sterk en houden veel mensen vast aan hun Dogecoin-voorraad.

Netflix produceert een nieuwe video over het merkwaardige geval van de Quadriga-crypto-exchange waarbij de eigenaar stierf en de sleutels van honderden miljoenen dollars aan crypto met zich meenam in het graf. Er zijn veel complottheorieën rond deze gebeurtenis. Velen van hen zullen naar verwachting worden opgenomen in de nieuwe documentaire.

Bitcoin koers stijgt boven $ 44,5k

De Bitcoin koers steeg eerder op de dag boven $44,5k en bereikte op een gegeven moment even een hoogtepunt van $45k. De cryptocurrency bevindt zich op een corrigerende curve na het opnemen van dieptepunten van meerdere maanden onder $ 40k in een recente korte termijn koersdaling.

De afgelopen 24 uur begonnen met de BTC koers op ongeveer $ 43,3k. De cryptocurrency zweefde rond het $ 43k-niveau voordat hij de eerste grote stijging om 5 uur 's ochtends registreerde. Aanvankelijk ging het boven de $ 44k, maar kon het niet consolideren en kwam er om 12.00 uur onder. Na een periode van onverschillige bewegingen begon Bitcoin opnieuw een prijsstijging te boeken. De koers ging iets overtuigender boven $44k en boekte tijdens het proces zelfs $49,9k voordat hij licht daalde op het moment van schrijven.

Bitcoin bevindt zich momenteel in een herstelfase na het opzoeken van dieptepunten net onder $ 40k. Dat leidde tot een bullish reactie en nu is de koers dicht bij het herwinnen van de $45k-ondersteuning en weerstand. Vooruitkijkend heeft Bitcoin nog steeds een bearish cloud achter de rug en daar kan alleen voor worden gezorgd als de crypto boven opeenvolgende weerstandsniveaus op $ 48k en $ 52k kan komen. Als de koers worstelt om boven hen uit te stijgen, zullen de beren brutaler worden en kunnen ze een nieuwe zet in de toekomst uitbuiten.

De totale marktkapitalisatie van Bitcoin was ongeveer $ 841 miljard en het aandeel in de cryptomarkt was 41,44%.

Bitcoin koers grafiek 

Altcoins boeken winst

Andere cryptocurrencies, ook bekend als altcoins, boekten eerder vandaag grote winsten. Veel van deze munten zijn dicht bij het herstellen van de meeste van hun enorme verliezen tijdens de koersdaling eerder deze week. Grote winnaars waren Avalanche (AVAX, 8%), Terra (LUNA, 13%), Algorand (ALGO, 11%) en Cosmos (ATOM, 11%). De meeste andere crypto’s stegen over het algemeen wat minder hard.

Avalanche koers grafiek

In ander nieuws…..

Twitter kondigt nieuwe crypto-fooifunctie aan

Twitter heeft officieel een nieuwe crypto-fooifunctie aangekondigd waarmee gebruikers van over de hele wereld apps van derden kunnen koppelen, waaronder Patreon, Venmo, Chipper, Bandcamp, Razorpay, GoFundMe, PicPay en Wealthsimple Cash.

De nieuwe functie, aangekondigd door Twitter's Product Manager Esther Crawford, is bedoeld om mensen over de hele wereld financiële inclusiviteit te bieden. Deze ontwikkeling bevestigt eerdere rapportage door Bitcoin Koers die een crypto-fooifunctie voorspelde. Momenteel kunnen alleen iOS-gebruikers gebruik maken van deze faciliteit. Android-functionaliteit is momenteel in ontwikkeling.

Twitter-CEO Jack Dorsey is groot in Bitcoin en het algemene idee van digitale valuta. Volgens hem wordt Bitcoin de aanjager van innovatie op het Twitter-platform. Dit kan groot nieuws zijn voor de cryptocurrency-sector in het algemeen en Bitcoin in het bijzonder.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram