Bitvavo lanceert lang verwachtte IOS en Android app

 Bitvavo app

Lancering Bitvavo IOS en Android app

Amsterdam, 2 juli 2020 – Vandaag om 13:00 uur lanceert Bitvavo officieel zijn iOS en Android app. De app biedt dezelfde hoogwaardige dienstverlening zoals die al reeds beschikbaar was op Bitvavo.com. De nieuwe app biedt u als klant van Bitvavo nog meer gebruiksgemak. Gebruikers kunnen nu altijd en overal bij hun Bitvavo account. Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is!

In tegenstelling tot traditionele aandelenmarkten zijn digitale valuta markten 24/7 open. Aankoop of verkoop kansen kunnen zich dan ook op ieder moment van de dag voordoen. Voor handelaren in digitale valuta is het dan ook van groot belang om te beschikken over de juiste mogelijkheden om hier op ieder gewenst moment op in te kunnen spelen. Met de lancering van de Bitvavo app - welke gefocust is op snelheid, eenvoud en gebruiksgemak – biedt Bitvavo deze mogelijkheid.

Sinds de lancering van het Bitvavo platform gaan de meeste verzoeken die binnen komen over het lanceren van een eigen app. Tot op heden moesten gebruikers kiezen tussen gebruiksmogelijkheden en flexibiliteit. Met de lancering van de Bitvavo app zijn beiden mogelijk nu de belangrijkste functionaliteiten van het Bitvavo platform allemaal beschikbaar zijn in de applicatie. Handelaren kunnen nu altijd en overal de waardes van hun portfolio inzien, de koersen checken en nog makkelijker en sneller orders uitvoeren indien goede kansen zich voordoen.

Handel de hele maand juli tot €1.000 per dag zonder handelskosten

Om de lancering van de app te vieren biedt Bitvavo de mogelijkheid om de hele maand juli tot €1.000 per dag te handelen zonder handelskosten via de iOS en Android app. Indien u hiervan gebruik wenst te maken hoeft u enkel de iOS of Android app te downloaden en uw transacties via de app uit te voeren.

Over Bitvavo

Bitvavo is marktleider in Nederland en één van de toonaangevende digitale valuta exchanges in Europa, dankzij hun goede reputatie, hun gebruiksvriendelijke platform en de laagste handelskosten van Nederland. Met het lanceren van de nieuwe applicatie wenst Bitvavo digitale valuta nog toegankelijker te maken voor het grote publiek. Lees meer over Bitvavo in onze Bitvavo review.

 

 

Crypto koersen dalen ondanks goedkeuring van Hong Kong ETF’s

Crypto koersen dalen ondanks goedkeuring van Hong Kong ETF’s

dinsdag, 16 april 2024 10:25

  De crypto koersen begonnen de sessie van maandag hoger, maar sloten net als aandelen de Amerikaanse handelssessie onder water af. Alle belangrijke indices daalden maandag doordat de Amerikaanse...

Bitcoin koers stijgt voor het eerst sinds maart boven $71.000

Bitcoin koers stijgt voor het eerst sinds maart boven $71.000

dinsdag, 09 april 2024 10:12

Bitcoin begon de tweede week van april bullish toen de koers tijdens de Aziatische handelssessie gisteren door de $71.000 steeg. Het is de eerste keer dat de Bitcoin koers erin slaagt dat...

Grayscale verwijdert Cardano uit z'n Large Cap fonds

Grayscale verwijdert Cardano uit z'n Large Cap fonds

maandag, 08 april 2024 16:31

Het Cardano (ADA) netwerk is niet meer onderdeel van het Grayscale Digital Large Cap (GDLC) fonds. Dat kondigde de grote asset manager aan op social media platform X als onderdeel van een periodieke...