Skip to main content

Bitcoin nieuws

Skybridge-oprichter adviseert investeerders om Bitcoin te kopen voordat het $ 500.000 bereikt

Bitcoin kopen 

Terwijl Bitcoin geniet van de Taproot-upgrade (waarover later meer), heeft de oprichter van Skybridge Capital, Anthony Scaramucci, investeerders geadviseerd om BTC tegen de huidige prijzen te kopen voordat het omhoogschiet naar $ 500.000 per munt.

De directeur van Skybridge maakte de opmerkingen op CNBC toen hij inging op de staat van de economie van de Verenigde Staten, inflatiecijfers en de toonaangevende cryptocurrency. Ooit was Scaramucci de communicatiedirecteur van het Witte Huis.

"Daar bestaat geen twijfel over", zei hij terwijl hij antwoordde op een vraag of hij investeerders zou aansporen om geld in Bitcoin te steken tegen prijzen boven $64k.

De Bitcoin koers zal stijgen, "vertienvoudigd van waar het nu is"

Volgens hem zijn we zelfs bij de huidige prijsniveaus nog steeds "heel, heel vroeg" op het BTC-feestje. De oprichter van Skybridge Capital merkte op dat als Cathie Woods voorspelling van “één miljard portefeuilles aan het einde van 2024" uitkomt, Bitcoin "gemakkelijk" van eigenaar zal veranderen voor 500.000 USD per stuk.

Hij voegde eraan toe dat het totale aantal beschikbare Bitcoins niet eens genoeg is "voor elke miljonair in onze samenleving".

Onlangs voorspelde Cathie Wood, de CEO van Ark Invest, ook een Bitcoin koers van $ 500.000. Volgens Wood zou de koers worden ondersteund door meer institutionele beleggers met Bitcoin in hun portefeuilles.

Wood plaatste de minimale portefeuilleallocaties voor zakelijke beleggers op vijf procent. Als dit gebeurt, gelooft de CEO van Ark Invest dat de koers zal stijgen "vertienvoudigd van waar het nu is".

Afgezien van een toenemende waarde, zei de CEO van Skybridge dat de toonaangevende cryptocurrency ook fungeert als een afdekking tegen de stijgende inflatie in de Verenigde Staten.

De gevoelens van Scaramucci werden ook gedeeld door Kevin O'Leary, Shark Tank-ster, in een recent interview met Bitcoin Magazine. Op de vraag of mensen die geïnteresseerd zijn in BTC zich bij het ecosysteem moeten aansluiten, zei hij dat hij hen "echt zou adviseren om deze mogelijkheid te verkennen".

Bitcoin implementeerd met succes de Taproot update

In het weekend verwelkomde de Bitcoin-blockchain de Taproot-upgrade na een overeenkomst van 90 procent van de miners en mijnpools. De soft fork vond plaats tussen de blokken 709.488 – 709.632, wat wijst op de eerste grote update sinds 2017.

In 2017 zag het BTC-aangedreven netwerk de geboorte van Lightning Network (LN). Een andere Bitcoin-blockchain-upgrade die dat jaar plaatsvond, is de introductie van SegWit of Segregated Witness.

LN heeft een layer two-platform geïntroduceerd om BTC-betalingen te verbeteren. Aan de andere kant verwijderde SegWit handtekeninginformatie van transacties, waardoor de blokgrootte van het netwerk toenam.

Taproot draagt ​​bij aan deze upgrades door de privacy- en scriptfunctionaliteiten van de Bitcoin-blockchain te verbeteren. De nieuwste Bitcoin-softfork bereikt deze door het gebruik van Merkelized Abstract Syntax Tree of MAST. MAST helpt "slimme contracten efficiënter en privé te maken door alleen de relevante delen van het contract te onthullen bij het uitgeven", zoals opgemerkt door Hampus Sjoberg, een Bitcoin-ontwikkelaar.

Volgens de ontwikkelaar stelt de upgrade het netwerk ook in staat om off-chain projecten te ondersteunen die de efficiëntie willen verbeteren.

Het verschil zal niet direct merkbaar zijn, tenzij je een ontwikkelaar bent

De succesvolle implementatie van de zachte vork was het resultaat van het gebruik van Speedy Trial. Met deze methode moet 90 procent van de miners "signaleren voor gereedheid" binnen 2016-blokintervallen. De lock-in voor dit evenement werd al in juli van dit jaar bereikt. Maar dit is de laatste keer dat deze aanpak wordt gebruikt om upgrades uit te voeren naar de Bitcoin blockchain.

Sjoberg merkte op dat voor toekomstige updates de deelnemers moeten zoeken naar andere implementatiebenaderingen.

Bitcoin-kernontwikkelaars zoals Pieter Wuille begaven zich op Twitter om de Bitcoin-gemeenschap te feliciteren met hun steun. In een tweet bedankte Wuille "iedereen die betrokken was om ons zo ver te krijgen".

Hij merkte echter op dat protocollen en portefeuilles "bovenop" de zachte vork moeten worden ontwikkeld om "zijn voordelen" te benutten.

Bij het beantwoorden van een vraag of dingen onmiddellijk zullen veranderen, zei de Bitcoin-kernontwikkelaar dat "tenzij je een portemonnee / protocolontwikkelaar bent, er waarschijnlijk niets zal veranderen. Om van deze nieuwe functies te profiteren, is software nodig om er gebruik van te maken. […] Veel plezier met het aanboren van die wortels, allemaal!”

Bitcoin is "Litecoin's testnet"

Bitcoin-supporters zoals Anthony Pompliano leidden de gemeenschap bij het feliciteren van Bitcoin-ontwikkelaars voor het bereiken van zo'n geweldige mijlpaal. Pompliano tweette: "Gefeliciteerd en bedankt aan elke ontwikkelaar, miner en Bitcoiner die dit mogelijk heeft gemaakt."

Zoals verwacht maakten sommigen van de gelegenheid gebruik om andere munten te promoten, zoals Litecoin (LTC), een harde vork van Bitcoin. De maker van Litecoin, Charlie Lee, feliciteerde bijvoorbeeld Bitcoin en bedankte het "om het testnet van Litecoin te zijn”. “Als er geen problemen worden gevonden met Taproot op Bitcoin, lanceren we het op Litecoin.” Zei hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram