Skip to main content

Bitcoin nieuws

Altcoin Nieuws – Australian Open tennistoernooi in de Metaverse

cryptocurrency nieuws

Het huidige sentiment in het blockchain-ecosysteem is nog steeds behoorlijk angstig. Hoewel Bitcoin voorlopig boven het steunniveau van $ 40.000 blijft, hebben veel populaire altcoins de afgelopen weken aanzienlijke verliezen geleden. De belangrijkste ontwikkeling van de week was verreweg de enorme hack die Crypto.com heeft getroffen. Terwijl CRO-houders redenen hadden om even ongerust te zijn, kregen andere altcoin-beleggers veel redenen om gelukkig te zijn. Laten we zonder verdere introductie eens kijken naar het meest interessante altcoin-nieuws van de afgelopen week!

Crypto.com verliest miljoenen dollars van gebruikers in een vermeende hack

Op maandag plaatste het officiële Twitter-kanaal van Crypto.com een korte tweet waarin werd aangekondigd dat alle crypto-opnames zijn uitgeschakeld vanwege niet-gespecificeerde "verdachte activiteiten". Kort daarna begonnen blockchain-analisten alarmerende activiteit op te merken in Ethereum-portefeuilles van Crypto.com, en gebruikers van de platforms ontdekten dat er geld uit hun portemonnee was gehaald.

Oorspronkelijke rapporten beweerden dat 4.600 ETH ter waarde van meer dan $ 15 miljoen werden gestolen en overgebracht naar de TornadoCash-cryptomixer om te worden geanonimiseerd en geconverteerd naar BTC. Het bleek echter dat het totale bedrag aan digitale activa dat door de hackers werd onttrokken, veel hoger was en meer dan $ 33 miljoen bedroeg.

Crypto.com heeft al snel aangekondigd dat de beveiliging van de accounts van de gebruikers is verbeterd en dat de fondsen veilig zijn - met andere woorden, het enorm populaire cryptocurrency-platform heeft besloten om de ontbrekende hoeveelheden ETH niet onmiddellijk toe te voegen aan de portefeuilles van honderden gebruikers die hun munten verloren in de aanval.

De meest recente rapporten beweren dat er al 8 arrestaties zijn verricht in verband met de hack, maar andere details over de hack zijn nog onbekend. Eén ding is echter zeker: massale marketingcampagnes en advertenties met Matt Damon zijn goed, maar de focus op beveiliging zou prioriteit nummer één moeten zijn van elke crypto-exchange.

CRO koers grafiek 

Cardano presteert beter dan de markt - Is dit het begin van een massale ADA-rally?

Cardano (ADA) had een paar hobbelige maanden en het was zeker niet een van de best presterende alternatieve cryptocurrencies op de markt. Het lijkt er echter op dat de problemen van Cardano eindelijk voorbij zijn, aangezien ADA-investeerders de afgelopen 7 dagen veel hadden om blij mee te zijn.

Deze week heeft Cardano echt fantastisch gepresteerd en de ADA koers is met 12% gestegen. Hoewel dat op het eerste gezicht misschien niet al te indrukwekkend lijkt, is het essentieel om op te merken dat ADA deze winst heeft weten te behalen, terwijl de meeste andere altcoins op de markt de week in het rood eindigden.

De belangrijkste reden voor de prijsstijging lijkt de opwinding van beleggers te zijn voor de binnenkort te lanceren gedecentraliseerde SundaeSwap-beurs. SundaeSwap zal de eerste volledig functionele DEX zijn die is gebouwd op de ADA-blockchain, en als alles goed gaat, kan het een serieuze concurrent worden van Uniswap en PancakeSwap, terwijl de Cardano koers een broodnodige boost krijgt.

ADA koers grafiek 

FTX Token verlengt rally

FTX Token (FTT) is de cryptocurrency van FTX, de grootste cryptocurrency-derivatenbeurs ter wereld. FTT zet zijn geweldige prestatie van vorige week voort en is verder in prijs gestegen met bijna 11%.

Exchange-gerelateerde digitale activa hebben de afgelopen maanden aan populariteit gewonnen. In een onzekere situatie in het blockchain-ecosysteem worden cryptocurrencies die worden ondersteund door miljarden-ondernemingen, beschouwd als veilige investeringen, zelfs in een bearmarkt.

De FTT koers heeft nu $ 45 overschreden en FTX-token is nu een van de 30 grootste cryptocurrencies op de markt volgens marktkapitalisatie. Maar kan FTT zijn rally voortzetten om een ​​echte concurrent te worden van meer populaire door de exchange ondersteunde altcoins zoals Crypto.com Coin (CRO) en Binance Coin (BNB)?

Decentraland organiseert Australian Open in de Metaverse

De Australian Open, een van de belangrijkste tennistoernooien ter wereld, is de laatste tijd veel in het nieuws geweest vanwege het controversiële besluit om de tennissuperster Novak Djokovic de toegang tot Australië te ontzeggen. Gelukkig kunnen mensen als Djokovic die niet in levende lijve aan de Australian Open kunnen deelnemen, dat nu wel in de metaverse.

Decentraland (MANA) heeft aangekondigd dat het een speciaal Australian Open-evenement zal organiseren in de metaverse. Gebruikers van Decentraland kunnen een digitale versie van het Rod Laver Arena-stadion bezoeken en de wedstrijden in virtual reality bekijken. Zal deelnemen aan sport- en culturele evenementen in de metaverse in plaats van naar echte locaties te gaan binnenkort het nieuwe normaal worden?

MANA koers grafiek 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram