Skip to main content

Verschillende experts denken dat de Ethereum koers door het dak zal gaan

ETH bull run 

De laatste tijd zijn alle ogen gericht op Ethereum. Het is namelijk een feit dat deze munt een ongekende groei mee heeft gemaakt over de afgelopen maanden. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat verschillende experts hun visie over de munt uiteen hebben gezet. Vijfendertig experts zijn bijeengekomen om de Ethereum koers te voorspellen. Gemiddeld verwachten ze dat de prijs van ether in 2025 $19.842 zal bereiken. De meerderheid van de panelleden zegt dat het nu de tijd is om Ethereum te kopen, terwijl 28% zegt dat ze nog even wachten met inkopen.

Rapport van specialisten

De "Finder Cryptocurrency Predictions 2021" die maandag werd bijgewerkt, voorspelt dat de Ethereum koers tegen 2025 bijna $20K zal bedragen volgens 35 experts in het cryptocurrency-panel van Finder. Het rapport zegt dat tegen 2025 verwacht wordt dat Ethereum gemiddeld $19.842 aan zal tikken. De hoogste voorspelling kwam van Bitbull Capital COO Sarah Bergstrand die denkt dat de prijs van ether $100.000 zou zijn in 2025. "We zullen dit jaar waarschijnlijk grote upgrades van het Ethereum-netwerk zien, en die zullen de prijs naar verwachting hoger stuwen," aldus Sarah. Een van de meest negatieve voorspellingen kwam van UNSW professor Elvira Sojli die voorspelde dat ETH eind 2025 op slechts $1.850 zal eindigen.

Andere bevindingen uit het rapport

De meerderheid van de panelleden (59%) zegt dat het nu de tijd is om Ethereum te kopen, terwijl 28% 'hodl' zegt en 13% zegt dat het tijd is om te verkopen. Wat betreft de prijsvoorspelling voor het jaar 2021, merkt het rapport op dat de panelleden voorspellen dat de Ethereum koers tegen het einde van het jaar gemiddeld $ 4.512 zal raken. Dat is een stijging van 234% ten opzichte van de voorspelling van december van $1.351. Een van de hoogste voorspellingen kwam van YAP Global oprichter en CEO Samantha Yap die denkt dat de prijs van ether $10.000 kan bedragen aan het einde van dit jaar. Ze zei dat zodra BTC massaal is geadopteerd, ETH de volgende zal zijn die flink zal gaan stijgen. Paul Ennis, docent en assistent-professor aan het University College van Dublin, kwam tot dezelfde voorspelling en denkt dat Ethereum wel $10.000 waard kan worden.

De panelleden

Tot de panelleden behoren Bitriver CEO Igor Runets; Thomson Reuters technoloog Joseph Raczynski; Okcoin COO Jason Lau; Etoro analist en senior account manager Simon Peters; Consensys hoofdeconoom Lex Sokolin; Coinmama CEO Sagi Bakshi; Unocoin CEO Sathvik Vishwanath; en Origin Protocol mede-oprichter Josh Fraser. Dit is een lijst met namen van mensen die een hoop kennis hebben van de crypto-sector. Ondanks dat we moeten afwachten wat de toekomst zal brengen is er een ding wat zeker is: Ethereum heeft tot nu toe met succes de tweede plek binnen de totale cryptomarkt verdedigd en beleggers zitten nu op mooie winsten.

  • Hits: 2421