Skip to main content

Wie zijn wij?

Bitcoinkoers.org is een onafhankelijk online platform dat is gericht op het informeren van het publiek over Bitcoin en de Bitcoin koers. Wij brengen het laatste bitcoin nieuws en bieden onze lezers interessante achtergrond artikelen over Bitcoin en cryptocurrency in het algemeen.

Maandelijks voorzien wij ongeveer 90.000 bezoekers van informatie.

Bitcoinkoers.org is in augustus 2017 opgericht door Arjan Schreur. We zaten toen midden in de crypto-hype, die Bitcoin later dat jaar naar de hoogste koers ooit (bijna $20.000) zou brengen. Er waren op dat moment nog niet veel gespecialiseerde crypto websites. Bitcoinkoers.org is in eerste instantie opgericht met als doel eenvoudig de actuele Bitcoin koers te kunnen bekijken. Die functie heeft het overigens nog steeds. Vrij snel echter, groeide het uit tot een breder online platform waar veel informatie wordt geboden over Bitcoin en cryptovaluta, zoals nieuws, achtergrondartikelen, tutorials en cryptobroker-reviews.

 

Team

Arjan Schreur: De initiatiefnemer van Bitcoinkoers.org. Arjan volgt al 25 jaar de financiële markten op de voet. Zijn interesse werd gewekt tijdens de beurshausse eind jaren '90. Hij deed ervaring op met beleggen in AEX aandelen en het handelen in opties en leerde wijze (soms pijnlijke) lessen die iedere belegger moet leren. Rond 2004 kwam hij in aanraking met het beleggen in edelmetaal en edelmetaalmijnen. Hier werd hij door gegrepen en dit behoort tot de dag van vandaag tot één van zijn favoriete beleggings-thema's. Hij ziet zowel goud en zilver als Bitcoin / cryptovaluta als de meest kansrijke beleggingscategorieën voor de komende jaren. In 2011 richtte Arjan de website https://www.cfd-handel.nl/ op. Hier schreef hij over verschillende beleggingsgerelateerde onderwerpen met de nadruk op het handelen met cfd's. In de jaren daarna kwamen Bitcoin en andere cryptovaluta op de radar en in augustus 2017 besloot hij Bitcoinkoers.org op te richten.

Nina: Nina was vanaf het begin betrokken bij Bitcoinkoers.org. Zij houdt zich, naast het schrijven van artikelen, vooral bezig met de vormgeving van de website en de zichtbaarheid op sociale media.

Talha Dar: Talha is ingenieur van beroep. Hij schrijft graag over de laatste technologische ontwikkelingen, politiek en alles wat met cryptocurrency te maken heeft. Talha schrijft voor verschillende internationale websites. Hij schrijft zijn artikelen in het Engels en deze worden door ons vertaald naar het Nederlands.

Caleb Lombardo: Caleb is schrijver met een passie voor cryptocurrency. Daarnaast is hij technisch analist met een ruime trading ervaring. 

Satoshi Nokomata: Satoshi Nokomata (niet te verwarren met Satoshi Nakamoto, de uitvinder van Bitcoin) is een auteur of groep van auteurs waarvan de ware identiteit een mysterie is. Ook wij van Bitcoinkoers.org tasten hierover in het duister. Wij vermoeden wel dat het een internationaal georiënteerd persoon of groep personen is.

 

Contactinformatie

Neem direct contact op met Arjan Schreur door gebruik te maken van het contactformulier of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bedrijfsinformatie

Bitcoinkoers.org is onderdeel van AdsEffect B.V.

KvK: 089858212

btw-id: NL865135046B01 

  • Hits: 30267