Skip to main content

Gaat de Avalanche (AVAX) koers naar $115?

 

Avalanche is in 2020 opgericht door Ava Labs als proof-of-stake platform voor slimme contracten. In wezen is Avalanche een netwerk van blockchains waarmee gebruikers hun eigen unieke blockchains kunnen bouwen.

Avalanche heeft een duizelingwekkend hoge koers. Het protocol wordt momenteel gewaardeerd op 450x in termen van prijs tot verkoop (toegegeven, dit is in de loop van de tijd gedaald). De fee-inkomsten in 2021 waren slechts ongeveer $ 43 miljoen, of 1% van de Ethereum-inkomsten. Het enorme groeitempo is dan ook het verlossende basiskenmerk waar stieren naar kunnen wijzen als verklaring voor de hoge waardering van Avalanche. De groei is over de hele linie hoog, van gebruikers tot ontwikkelaars tot apps. Avalanche lanceert ook NFT's, wat in 2022 een belangrijke groeisector zou kunnen zijn. Avalanche breidt echt sneller uit dan Ethereum deed op een vergelijkbaar moment in zijn geschiedenis. Het aantal ontwikkelaars die aan het platform werken, zijn in 2021 verdrievoudigd. Dit is een sterkere groei dan we zien bij netwerken als Ethereum en Solana.

Belangrijkste punten (AVAXUSD)

  • Het Avalanche-team is van plan de groei van DeFi en TVL op het platform te blijven stimuleren. Om dit te doen, heeft het Avalanche Rush gelanceerd, een campagne gericht op het aantrekken van bouwers voor het netwerk van Avalanche. De fondsen van Avalanche Rush van $ 180 miljoen leveren token-uitbetalingen aan DeFi-start-ups. Tot nu toe is Avalanche Rush een enorm succes geweest, met Curve (CRV-USD) en Aave (AAVE-USD), de twee grootste TVL DeFi-protocollen op Ethereum, waarmee Avalanche-markten werden gelanceerd. Velen zijn van mening dat dit de potentie heeft om een ​​game-changer te zijn.
  • De Total Value Locked (TVL) voor Avalanche is $10,56 miljard. Het netwerk is uitgegroeid tot een van de leidende netwerken voor DeFi-activiteit. Avalanche is het op drie na grootste protocol volgens Total Value Locked (TVL), een standaardstatistiek om te meten hoeveel geld er in een protocol rondgaat, met ongeveer $ 11 miljard.

Statistieken van AVAXUSD

Fear & Greed Index: 52, Neutraal

Hoogste ooit: $ 146,22

ROI: 18440,46%

24-uurs verandering: -3,46%

7d verandering: 2,79%

Marktkapitalisatie: $ 22.742.033.821

Oplage Levering: 245.302.607 AVAX

Totaal aanbod: 395.891.290 AVAX

Daggrafiek van AVAXUSD

AVAX koers grafiek 

Bron: TradingView

De koers van AVAX brak boven de dalende trendlijn uit met een scherpe rally en staat momenteel onder de $ 100. Een break boven $ 100 zal de markt naar $ 110 duwen. Het kan echter zijn dat we vóór de volgende rally een correctie zien.

4 uur grafiek van AVAXUSD

Avalanche koers grafiek 

Bron: TradingView

De prijs van AVAX volgt een stijgende trendlijn op het tijdsbestek van 4 uur. De markt stagneert onder de weerstand, maar door het bullish momentum kan het uit deze structuur breken. Aan de andere kant mogen we ook een correctie verwachten richting $87.

1 uur grafiek van AVAXUSD

Avalanche koers 

Bron: TradingView

De AVAX koers heeft zojuist een dubbele top gemaakt rond $ 92. En we zouden nu een rally richting $ 100 moeten verwachten. Aan de andere kant zal een doorbraak onder $92 de markt naar $87 duwen.

Conclusie

Met de groeiende populariteit van DeFi, groeien platforms zoals Avalanche exponentieel. Over het algemeen blijft het marktsentiment voor AVAX op dit moment bullish.

  • Hits: 3583