Skip to main content

Gaat de Solana (SOL) koers naar $50?

Solana 

De cryptocurrency koersen, die de afgelopen dagen op het punt stonden in te storten als gevolg van de verslechterende crisis in Oekraïne, zijn snel gedaald als reactie op berichten over een aanzienlijke aanval op het niet-fungible tokens (NFT)-platform OpenSea. De recente prijsdaling van cryptovaluta, die de afgelopen dagen ongeveer $ 300 miljard van de gecombineerde cryptomarkt heeft weggevaagd, werd veroorzaakt door een reeks virale tweets van NFT-traders, waardoor OpenSea aankondigde dat het "geruchten over een hack" onderzoekt.

Ondanks enkele recente problemen, zoals de "gedeeltelijke uitval" van het netwerk en monetaire meningsverschillen binnen de gemeenschap, wint Solana aan populariteit in de wereld van non-fungible tokens (NFT's) en gedecentraliseerde financiën (DeFi) met een totale waarde tot $ 7,6 miljard in op Solana gebaseerde projecten.

Belangrijkste punten (SOLUSD)

  • Volgens CEO Devin Finzer hebben de getroffen OpenSea gebruikers een kwaadaardige payload van de aanvaller ondertekend. En als gevolg daarvan verloren ze hun NFT's. Verder is de aanvaller al vier uur niet actief geweest. OpenSea zet haar onderzoek voort en heeft ondubbelzinnig aangegeven dat de aanval niet door OpenSea is geïnitieerd. En geen van de Opensea-diensten was op enigerlei wijze de schuldige.
  • Solana krijgt veel aandacht van ontwikkelaars en investeerders. En die aandacht is er niet voor niets. De Solana-blockchain is extreem snel en goedkoop, en het Solana-ecosysteem als geheel breidt zich snel uit.

“We kozen voor Solana omdat we een hefboomprotocol ontwikkelen, waarvoor het gebruik van een blockchain nodig is die zowel snel is met transacties als goedkoop in gebruik. Solana is hiertoe in staat. Bovendien bevinden Solana's DeFi-protocollen zich nog in de beginfase. We hebben dus een geweldige kans om een ​​fatsoenlijke plek voor Solana's toekomst veilig te stellen en te streven naar een startpagina voor DeFi op Solana." Zegt ALF-oprichter.

Prijsanalyse van SOLUSD

Fear $ Greed Index: 25, extreme angst

Hoogste koers ooit: $ 260,06

ROI: 40243.01%

24-uurs verandering: -0.94%

7d verandering: -5,60%

Marktkapitalisatie: $ 28.383.134.006

Circulatietoevoer: 319.793.302 SOL

Totaal aanbod: 511.616.946 SOL

 

Weekgrafiek van SOLUSD

Solana koers grafiek 

Bron: TradingView

De Solana koers is terug op de $ 80-steun na de recente daling. Een break onder $78 zal de markt richting $50 duwen. Als de stieren er echter in slagen de markt hoger te duwen, gaat de prijs naar $ 121.

Dag grafiek van SOLUSD

Solana dag-grafiek 

Bron: TradingView

De prijs van SOL volgt een dalende trendlijn op het dagelijkse tijdsbestek en heeft deze meerdere keren getest. Na de laatste test van deze weerstand zakte de Solana koers snel naar dieptepunten en zweeft nu boven de $ 80-steun. Gezien het bearish momentum, zal een doorbraak onder $78 de markt naar $50 duwen. Een breuk boven deze dalende trendlijn kan echter een indicatie zijn van herstel en trendverandering.

1 uurgrafiek van SOLUSD

Solana 1-uur grafiek 

Bron: TradingView

We hebben de afgelopen paar uur een enorme daling gezien en het bearish momentum lijkt niet te vertragen. We moeten de prijsactie rond de $ 80 in de gaten houden, wat nu een heel belangrijk niveau is.

Conclusie

Marktexperts suggereren dat we Solana kunnen kopen voor $ 50. En de supporters van het platform suggereert het tegenovergestelde. Gezien de grote angst op de cryptomarkt, kunnen marktexperts echter gelijk hebben over Solana. Het steun-niveau rond $80 is hierbij cruciaal om in de gaten te houden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin nieuws? Volg ons in de Google nieuws app, op Twitter of Instagram

  • Hits: 3671